Τρίτη 11/5/2021

Ιερέας στην Κέρκυρα: «Ήμουν διαχυτικός, με παρεξήγησαν» – Ανήλικη: «Με παρενοχλούσε ακόμη και στην εκκλησία»

Φρίκη προκαλούν οι περιγραφές των δύο ανήλικων κοριτσιών από την Κέρκυρα που κατηγορούν τον ιερέα ότι ασέλγησε σε βάρος τους. Το ένα κορίτσι, που κατέθεσε μήνυση στις αρχές Σεπτεμβρίου σε βάρος του ιερέα, είναι σήμερα 16 ετών, ενώ όταν έγινε γνωστό αυτό, οι γονείς 14χρονης κατέθεσαν επίσης μήνυση σε βάρος του ιερέα για ασελγείς πράξεις.

Διαβάστε επίσης: Φρίκη στην Κέρκυρα! Ακόμα ένας ιερέας κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικες

Σύμφωνα με το Star, η ανήλικη στη μήνυση αναφέρει ότι ντρεπόταν για όσα της έκανε ο ιερέας ένα καλοκαίρι, όταν ήταν 12 ετών. «Ασέλγησε πάνω μου εκείνο το καλοκαίρι πάνω από τρεις φορές. Ήταν ιδιαίτερα σκληρό. Με παρενοχλούσε σεξουαλικά ακόμα και μέσα στην εκκλησία», αναφέρει χαρακτηριστικά. Από την πλευρά της, το άλλο κορίτσι, που είναι 14 χρονών σήμερα, υποστηρίζει ότι «Ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι του μία φορά σε ηλικία εννέα ετών».

Διαβάστε επίσης: Ιερέας για βιασμό 12χρονης: Είναι όλα αναληθή – Ουδέποτε ασέλγησα πάνω της (video)

Για την πρώτη μήνυση ο ιερέας, υποστήριξε ότι τα κορίτσια τον παρεξήγησαν! «Ήμουν διαχυτικός όχι μόνο με αυτό το κορίτσι, αλλά και με άλλα παιδιά γιατί έχω αδυναμία στα παιδιά. Δεν έχω δικά μου παρά το γεγονός ότι έκανα προσπάθειες να αποκτήσω με τη γυναίκα μου. Όσα ισχυρίζεται το κορίτσι τα αρνούμαι. Έχω ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια του παιδιού γι’ αυτό το οποίο πιθανόν να παρεξήγησε η ανήλικη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ