Άλλη μια γυναίκα πέθανε περιμένοντας ασθενοφόρο στη Θάσο – Οργή τουριστών για την Ελλάδα

Το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 40 λεπτά

Must Read

Ακόμα μια γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή ενώ περίμενε ασθενοφόρο να την παραλάβει! Μέσα σε έναν μήνα, πρόκειται για το 6ο θύμα που χάνει τη ζωή του ενώ περιμένει το ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, την ώρα που το Εθνικό Σύστημα Υγείας βρίσκεται υπό πλήρη κατάρρευση.

Το περιστατικό αφορά μια γυναίκα περίπου 45 – 50 ετών από τη Τσεχία, η οποία παραθέριζε στη Θάσο. Σύμφωνα με το kavalanews, η γυναίκα κατέρρευσε μόλις βγήκε από τη θάλασσα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, για σχεδόν 40 λεπτά, τουρίστες από τη Ρουμανία προσπαθούσαν να της κάνουν ανάνηψη, ενώ στο σημείο κλήθηκε ιδιώτης γιατρός ο οποίος διαπίστωσε το θάνατο της.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τουρίστες καταγγέλλουν το περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ Ρουμάνοι τουρίστες γράφουν στο Forum Thassos ότι οι Αρχές πρέπει να φροντίσουν για αξιοπρεπείς ιατρικές συνθήκες στα μέρη που θεωρούνται τουριστικοί προορισμοί.

Αναλυτικά η έκκληση που δημοσιεύθηκε στο φόρουμ:

«Μόλις ενημερώθηκα μέσω προσωπικού μηνύματος ότι πέθανε άτομο από την Τσεχία στην παραλία της περιοχής του Αστρίς.

Καλώ και πάλι τις τοπικές και εθνικές αρχές στην Ελλάδα, όπως θα κάνουν και το 2021, να εξασφαλίσουν αξιοπρεπείς ιατρικές υπηρεσίες στα νησιά γεμάτα τουρίστες. Είναι εξωπραγματικό πώς το μοναδικό ασθενοφόρο στο νησί έρχεται μετά από 30 χλμ και 51 λεπτά μόνο και μόνο για να βρει τον θάνατο.

Εάν τα επανειλημμένα αιτήματά μου μέχρι τώρα δεν έχουν λάβει ακόμη επίσημη απάντηση, ίσως τώρα, που είναι αργά, κάτι γίνεται και μπορούμε να αποφύγουμε τέτοιες τραγωδίες μεταξύ ντόπιων και τουριστών.

Δεν γνωρίζω ακριβώς τα αίτια θανάτου, αλλά μάλλον αν υπήρχε άλλο ασθενοφόρο στον Ποτό ή στην Κινύρα, η 45-50χρονη γυναίκα θα ζούσε τώρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This