Αποκάλυψη σοκ: Ο Μίχος βίασε και άλλο ανήλικο κοριτσάκι – Ανάγκαζε την 12χρονη να βλέπει τη φρίκη

Ελεύθερος πάλι ο παιδόφιλος της Ομόνοιας - Μόνο ο 46χρονος Πακιστανός προφυλακίστηκε

Must Read

Την ώρα που οι Αρχές προχωρούν στις συλλήψεις διεστραμμένων που κακοποιούσαν το κορμάκι της 12χρονης από τον Κολωνό, πληρώνοντας τα ραντεβού της φρίκης στον «εγκέφαλο» της υπόθεσης Ηλία Μίχο, μια νέα αποκάλυψη προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό.

Σε μια από τις πολλές καταθέσεις της σε αξιωματικούς και ψυχολόγους της ΕΛΑΣ, το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, αποκάλυψε ότι υπάρχει και άλλη ανήλικη που έπεσε θύμα του 53χρονου μαστροπού επιχειρηματία.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 12χρονη κατέθεσε ότι ο Μίχος βίασε και άλλο ανήλικο κορίτσι, μέσα στο μίνι μάρκετ που διατηρούσε. Μάλιστα, το παιδί περιέγραψε ότι ο ίδιος την ανάγκασε να παρακολουθεί τον βιασμό της ανήλικης, μέσα στο μαγαζί.

Στην εκπομπή βρισκόταν και ο δικηγόρος του 53χρονου, ο οποίος αρνήθηκε ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο: «Προφανώς και δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να φανταστώ για ποιον λόγο να εμπλακεί και ένα τρίτο πρόσωπο, που μακάρι να έρθει να πει, το εύχομαι “ναι, ισχύει” -που δεν πρόκειται να το πει αυτό το πράγμα, γιατί δεν ισχύει» δήλωσε.


Ελεύθερος πάλι ο 63χρονος παιδόφιλος!

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα οδηγήθηκε στον 14ο τακτικό ανακριτή η πρώτη φουρνιά των συνολικά έξι νέων συλληφθέντων, ανάμεσά τους και ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας, τον οποίο η ανήλικη αναγνώρισε ως βιαστή της ενώ αύριο θα απολογηθούν οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι!

Όπως έγινε γνωστό, μόνο ο ένας οδηγήθηκε στη φυλακή και όλοι οι υπόλοιπο αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο κατηγορούμενος που οδηγήθηκε στη φυλακή είναι ένας 46χρονος από το Πακιστάν, ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στη γειτονιά του Κολωνού. Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη έναντι αμοιβής και ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη έχει μπερδέψει την επιχείρησή του με άλλη…

Ο 63χρονος παιδόφιλος που είχε συλληφθεί για απόπειρα αποπλάνησης ανήλικης στην Ομόνοια, αφέθηκε πάλι ελεύθερος με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο ΑΤ και απαγόρευση επικοινωνιας με την ανήλικη!

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους όρους αφέθηκαν ο 43χρονος υπάλληλος πρατηρίου βενζίνης  και ο 82χρονος κατηγορούμενο τον οποίο φέρεται ότι σύστησε ο 63χρονος στο 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό.

Αύριο, στις 9 το πρωί, θα οδηγηθούν ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή, ο οποίος χειρίζεται τη νέα δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της 12χρονης από τον Κολωνό, ένας 43χρονος Αλβανός και ένας 32χρονος Πακιστανός, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής για την ίδια υπόθεση. Οπως και οι πρώτοι τέσσερις κατηγορούμενοι που έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών Αρχών, βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων έναντι αμοιβής με ανήλικη.

Μίχος

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, που έζησε την απόλυτη κόλαση στα χέρια του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου, έχουν συλληφθεί 39 άτομα! Οι Αρχές προχώρησαν στην έκδοση των νέων ενταλμάτων σύλληψης μετά τις δύο τελευταίες καταθέσεις της ανήλικης. Σε αυτές το κοριτσάκι αναγνώρισε τα «κτήνη» που σημάδεψαν για πάντα την ψυχή και το σώμα του, ανάμεσά τους και τον 63χρονο που έκλεισε ραντεβού με τη 14χρονη στην Ομόνοια και ο οποίος, μεταξύ άλλων, είχε καταδικαστεί το 1998 για τον βιασμό μιας κοπέλας που είχε κάνει το λάθος να ανταποκριθεί στην αγγελία με την οποία εκείνος δήθεν ζητούσε babysitter και πείστηκε να τον συναντήσει στο διαμέρισμά του!

«Είπε αμέσως στους δικούς της ανθρώπους (σ.σ.: η 12χρονη) ότι αυτός ήταν ένας από τους άνδρες που την είχαν βιάσει. Τον είχε περιγράψει στις καταθέσεις της, αλλά δεν είχε πολλά στοιχεία για την ταυτοποίησή του» είχε δηλώσει για τον 63χρονο ο δικηγόρος της μητέρας του κοριτσιού από τον Κολωνό Απόστολος Λύτρας. Παράλληλα, είχε τονίσει ότι η ανήλικη «ανέφερε πως ο 63χρονος είχε μεσολαβήσει για να έρθει σε σεξουαλική επαφή με έναν άνδρα μεγάλης ηλικίας» (σ.σ.: τον 82χρονο που συνελήφθη την Πέμπτη).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This