Το φρικιαστικό βίντεο που είδε ο Μπαγκλαντεσιανός αφού σκότωσε την Αναστάζια 

Προκαλούν ανατριχίλα τα νέα στοιχεία - Ψύχραιμος προσπαθούσε να κρύψει τα ίχνη του

Must Read

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την στυγερή δολοφονία της 27χρονης Πολωνής Αναστάζια Ρουμπίνσκα η οποία είχε έρθει στην Κω προκειμένου να εργαστεί και κατέληξε βιασμένη, άγρια δολοφονημένη και πεταμένη μέσα σε μαύρες σακούλες. 

Την ώρα που ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός επιμένει να αρνείται όλες τις κατηγορίες, τα στοιχεία και τα ψηφιακά πειστήρια που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, είναι αρκετά για να αποδειχθεί η ενοχή του.


Ο δράστης του εγκλήματος που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, όχι μόνο είχε την ψυχραιμία να καλύψει τα ίχνη του, αλλά έκανε και αναζήτηση στο διαδίκτυο προκειμένου να βρει αποτελεσματικούς τρόπους για να κρύψει το πτώμα της αδικοχαμένης κοπέλας.

Οι αρχές έκαναν «φύλλο και φτερό» το κινητό τηλέφωνο του 32χρονου και μετά από την ανάκτηση δεδομένων (σ.σ. ο ίδιος είχε φροντίσει να διαγράψει τα ίχνη του) διαπίστωσαν ότι αναζητούσε τρόπους για να εξαφανίσει το πτώμα. Μάλιστα, σύμφωνα με το Live News, o 32χρονος παρακολούθησε και βίντεο στο Youtube με τίτλο: «πώς να εξαφανίσεις ένα πτώμα».

kosnews24

Όπως φαίνεται, ο Μπαγκλαντεσιανός είδε το βίντεο και ακολούθησε τις οδηγίες που πρότειναν το πτώμα να μπει σε σακούλες και να τυλιχθεί καλά προκειμένου να γίνει γρήγορα η αποσύνθεση και να μην εντοπιστούν στοιχεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 32χρονος λίγες μέρες προτού βιάσει και σκοτώσει την 27χρονη  έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο για βίντεο με «βιασμούς γυναικών» και «βιασμούς στη ζούγκλα».

Παραμένει κρατούμενος ο «σκληρός» Μπαγκλαντεσιανός – Τι είπε στην απολογία του


Εξακολουθεί να κρατά στο στόμα του κλειστό παρά τα σημαντικά στοιχεία σε βάρος του, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός .


Ο δράστης πέρασε σήμερα το κατώφλι της Ανακρίτριας στην Κω και παρέμεινε εκεί για 3 ώρες. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η νέα δικηγόρος του 32χρονου, ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, με την ανακρίτρια να διατάζει την προσωρινή του κράτηση.


Σημειώνεται ότι η οικογένεια της Αναστάζια πρόκειται να δηλώσει υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του Μπαγκλαντεσιανού. 

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές έχουν στα χέρια τους σημαντικά βίντεο από κάμερες ασφαλείας αλλά και τα στίγματα των κινητών του δράστη και του θύματος που ρίχνουν «φως» στην υπόθεση για το τι έγινε εκείνο το βράδυ. Μάλιστα, ο 32χρονος όπως αποδείχτηκε έκανε αναζητήσεις στη Google προκειμένου να μάθει πώς να εξαφανίσει το DNA από ένα σώμα, ενώ είχε κόψει και τις άκρες των δακτύλων της άτυχης κοπέλας για να μην εντοπιστεί γενετικό υλικό.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This