Ενδοοικογενειακή βία στον Βόλο: Την έσερνε από τα μαλλιά και την χτυπούσε

Must Read

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, με κακοποιημένες γυναίκες να καταλήγουν στο Τμήμα για καταγγελία. Αυτήν την φορά πίσω από την υπόθεση που καλούνται να διαχειριστούν οι Αρχές του Βόλου, κρύβεται μία θλιβερή ιστορία.

Το ανατριχιαστικό επεισόδιο εκτυλίχθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ανάμεσα σε ζευγάρι τοξικοεξερτημένων, με τον 40χρονο άνδρα να σέρνει την γυναίκα από τα μαλλιά και να την ξυλοφορτώνει.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 38χρονη, ο σύντροφός της πήγε να την βρει στο σπίτι της, ωστόσο, όταν εκείνη αρνήθηκε να τον ακολουθήσει, ξεκίνησε να την βρίζει. Αμέσως μετά την άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να την σέρνει ως το αυτοκίνητο, επιβιβάζοντάς την με το ζόρι.

Η γυναίκα επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα για να φύγει, όμως, εκείνος φέρεται να της έκανε κεφαλοκλείδωμα και να την κράτησε μέσα στο όχημα, ενώ της πήρε το κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι του, την έσπρωξε στο ασανσέρ και όταν μπήκαν στο διαμέρισμα την πέταξε στον καναπέ, όπου συνέχισε να την κακοποιεί με μανία.

Η γυναίκα φέρεται να έκανε τούμπα και όπως έπεσε πίσω χτύπησε στο κεφάλι και στον ώμο, ενώ έσπασε και μια κούπα. Όπως είπε φώναζε συνεχώς βοήθεια, αλλά ο 40χρονος την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει.

Τι είπε η μητέρα του δράστη

Η 76χρονη μητέρα του κατηγορούμενου ισχυρίστηκε πως προχθές από το απόγευμα βρίσκονταν στο σπίτι της ο γιος της και η 38χρονη. Στις 10 το βράδυ της είπαν ότι θα πάνε στο σπίτι της για να πάρουν κάποια ρούχα. Επέστρεψαν λίγα λεπτά μετά τις 12 και τότε άκουσε στην είσοδο φασαρία. Όπως είπε ο γιος της ανέβασε με το ζόρι την 38χρονη και την έσπρωξε μόνο πάνω στον καναπέ με αποτέλεσμα να πέσει και να σπάσει η κούπα. Επίσης είπε ότι εκείνη τον έβριζε και φώναζε βοήθεια.

Στο σημείο κλήθηκαν άνδρες της Αστυνομίας, που φόρεσαν χειροπέδες στον 40χρονο άνδρα. Κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή απειλή, ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και παράνομη κατακράτηση, κρίθηκε ένοχος για τα τρία πρώτα αδικήματα και καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, σε συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και πέντε μηνών με τριετή αναστολή, ενώ του δόθηκε η δυνατότητα η έφεσή του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Έκανε καθημερινή χρήση ναρκωτικών

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος κατηγόρησε την πρώην σύντροφό του πως κάνει καθημερινή χρήση ναρκωτικών, επιβεβαιώνοντας τα όσα συνέβησαν.

Ο εισαγγελέας έδρας στην πρότασή του ζήτησε να εκτίσει τους 3 μήνες από τους συνολικά 17 της ποινής του, επειδή αποτελεί κίνδυνο για το κοινωνικό σύνολο, αλλά το Δικαστήριο αποφάσισε να του χορηγηθεί αναστολή για όλη την ποινή.

Το ζευγάρι είχε σχέση για 15 μήνες, χωρίς προβλήματα, αλλά η κατάσταση άλλαξε τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ενώ η 38χρονη υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος την είχε χτυπήσει στο παρελθόν άλλες τέσσερις φορές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This