Στο εδώλιο διευθυντής σχολείου της Λάρισας που κατηγορείται για βιασμό καθηγήτριας

Must Read

Αναβίωσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων η υπόθεση βιασμού μίας καθηγήτριας από τον διευθυντή του σχολείου στο οποίο εργαζόταν, στην Λάρισα. Η δίκη συνεχίζεται σήμερα και μέχρι την Τρίτη θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, ώστε να βγει η απόφαση.

Η 46χρονη γυναίκα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ξέσπασε σε λυγμούς περιγράφοντας τις στιγμές φρίκης που υποστηρίζει ότι πέρασε.

Αρχικά, ο πραγματογνώμονας – ψυχίατρος που είχε διοριστεί για να εξετάσει αν η γυναίκα είναι σε θέση να καταθέσει ή αυτό θα πλήξει την υγεία της, απέστειλε δήλωση κωλύματος. Ωστόσο, η πλευρά της πολιτικής αγωγής για να απεμπλέξει τη διαδικασία, παραιτήθηκε του δικαιώματος να καταθέσει με άλλα μέσα (π.χ. μέσω βιντεοσκόπησης) η γυναίκα.

Έτσι, η δίκη συνεχίστηκε κεκλεισμένων των θυρών και εξετάστηκε πρώτα η εκπαιδευτικός, περίπου σε πεντάωρη επεισοδιακή εξέταση. Στο πλαίσιο της εξέτασης, δεν έλειψαν οι εντάξεις μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών με επίδικο την προστασία του θύματος, αλλά και οι συναισθηματικές εκρήξεις από το θύμα.

Οι περιγραφές που σόκαραν

Κατά την διάρκεια της κατάθεσής της, η εκπαιδευτικός εξήγησε πως το μοιραίο βράδυ βρισκόταν στο αυτοκίνητο του 63χρονου προϊσταμένου της, σε παραλιακή περιοχή της Λάρισας. Είχε προηγηθεί έξοδος, η οποία στα δικά της μάτια έμοιαζε φιλική-επαγγελματική.

«Ένιωθα τα βρωμόχερά του και την ανάσα του πάνω μου και αηδίαζα… Έκλαιγα και φώναζα ”κύριε Διευθυντά, σταματήστε! Σας παρακαλώ, μέχρι εδώ! Σταματήστε!..”», ήταν τα λόγια της.

Ακολούθως εξετάστηκε ο σύζυγος και μετά ο μάρτυρας, οικογενειακός φίλος ο οποίος και συντέλεσε πάρα πολύ στο να διαγνωστεί το γεγονός, καθώς είχε πολλές και διεξοδικές συζητήσεις με την 46χρονη λίγο μετά το περιστατικό.

Η δίκη θα συνεχιστεί σήμερα Παρασκευή και εκτιμάται πως έως την Τρίτη θα έχει ολοκληρωθεί ώστε το δικαστήριο να διακόψει για την έκδοση της απόφασης.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση είχε έρθει στο φως τον Σεπτέμβριο του 2021. Ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ταυτόχρονα τέθηκε σε αργία από το υπουργείο Παιδείας. Ωστόσο, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας παραπέμφθηκε σε δίκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This