Στη «φάκα» πέντε άνδρες για την άγρια δολοφονία Αλβανού στην Ομόνοια

Θύμα και δράστες ήταν γνωστοί των αστυνομικών αρχών

Must Read

Χειροπέδες πέρασε η Ελληνική Αστυνομία σε πέντε άνδρες οι οποίοι βρίσκονται πίσω από την άγρια δολοφονία ενός 30χρονου Αλβανού που έγινε τα ξημερώματα της 23ης Μαΐου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ομόνοια. 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το στυγερό έγκλημα έγινε για ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα για μία παρεξήγηση, μεταξύ του θύματος, την ώρα που έμπαινε σε ξενοδοχείο με μία κοπέλα και ενός εκ των δραστών.

Οι δύο άνδρες αρχικά διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια ήρθαν στα χέρια. Ο ένας δράστης είχε βοήθεια από τους πέντε κατηγορούμενους ενώ ο 30χρονος ήταν μόνος του.

Στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τα χέρια τους τον κυνήγησαν και όταν τον τσάκωσαν τον χτύπησαν αλύπητα με μαχαίρια, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου στη συνέχεια κατέληξε εξαιτίας των τραυμάτων του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τόσο το θύμα όσο και όλοι οι δράστες έχουν απασχολήσει τις αρχές για κλοπές, ληστείες κατοχή όπλων, απείθεια, και άλλα αδικήματα.

Περίπου 40 ημέρες μετά το έγκλημα, η άγρια δολοφονία εξιχνιάστηκε από τη Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι ατόμων (τριών Αφγανών, δύο Ελλήνων και ενός υπηκόου Μπαγκλαντές), εκ των οποίων εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι πέντε, με βάση εντάλματα σύλληψης, που εκδόθηκαν σε βάρος τους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση σε ανακριτή ενώ σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This