Φθιώτιδα: Πατέρας άρπαξε τον γιο του και εξαφανίστηκε!

Ώρες αγωνίας περνά η μητέρα του παιδιού

Must Read

Μέρες απίστευτης αγωνίας βιώνει η μητέρα ενός αγοριού 7 ετών από την Φθιώτιδα καθώς ο πατέρας του το άρπαξε και εξαφανίστηκε!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το παιδί που ονομάζεται Σάλεχ Οβτσαρένκο άρπαξε ο Λετονός πατέρας του, την Κυριακή 25 Ιουνίου, από την περιοχή της Λάρυμνας χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση και έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη και των δύο!

Από σήμερα τα ξημερώματα η οργάνωση έχει εκδώσει Αmber alert για την εξαφάνιση του παιδιού καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι πιθανόν η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Δείτε την ανακοίνωση του οργανισμού:

Ο Σάλεχ Οβτσαρένκο έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,28 μ. και 45 κιλά βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρη βερμούδα.

Καλείται, όποιος έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This