Αυτή την Ελλάδα θέλουμε;

Must Read

Μπορεί ο συνάδελφος σερβιτόρος «βατραχάνθρωπος» να «αναγκάστηκε άνωθεν» με το πρόσχημα των 200 τυχερών ευρώ να αποδεχτεί αυτές τις συνθήκες εργασίας κατά την αυτοψία των Επιθεωρητών Εργασίας, ΑΛΛΑ….είναι αυτή η εικόνα που θέλουμε να μας εκπροσωπήσει σαν τουριστική Ελλάδα;

Όπως βλέπετε στην εικόνα, ο εργαζόμενος είναι ντυμένος και όχι μόνο με μαγιό. Πώς λοιπόν κυκλοφορεί μεταξύ τόσο κόσμου που βρίσκεται μεταξύ παραλίας και μπαρ; Με τα νερά να συρρώνουν από τα ρούχα του; Αυτή είναι η εικόνα που θέλουμε να μας εκπροσωπεί σαν Τουριστική Ελλάδα! Ή είναι μόνιμα στο νερό, σαν ΟΥΚασ και περιμένει να κάνει την παράδοση;

Όσο οι Αρχές θα γυρίζουν τις πλάτες τους σε τέτοιες προφανώς παράνομες κατασκευές, τόσο πιο πολύ τέτοια θλιβερά, ευτυχώς μεμονωμένα περιστατικά θα αμαυρώνουν την εικόνα, υπόσταση, υπόληψη και αξιοπρέπεια του «Ζήσε το όνειρό σου» είτε σαν επισκέπτης, είτε σαν εργαζόμενος στην Ελλάδα του 2023.

Πολύ δε περισσότερο, όταν συμβαίνουν σε έναν προορισμό που θέλει να είναι και ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ με τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει μέχρι τώρα.

Ευτυχώς είχαμε την άμεση επέμβαση των δύο υπουργών. Τελικά μετά από χθεσινή αυτοψία του Λιμεναρχείου ανακοινώθηκε ότι οι κατασκευές είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ. Είναι λογικό λοιπόν ότι…ενός κακού, μύρια έπονται!

Τεχνικές λεπτομέρειες:

1. Ο floating tray είναι για χρήση ( ιδιωτικής) πισίνας. Ο σερβιτόρος σκύβοντας, παραδίδει την παραγγελία, κατεβάζοντας και τοποθετώντας τον δίσκο στο νερό. Ο πελάτης που είναι ήδη μέσα στην (ιδιωτική) πισίνα του, τον κατευθύνει όπου θέλει και απολαμβάνει συνήθως το πρωινό του.

2. Παρατηρήστε οτι η παράνομη κατασκευά έχει σχεδιαστεί με πρόβλεψη για την εναπόθεση των ποτών ή των φαγητών.

Έγκλημα κατ’εξακολούθηση! Άρα δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Μόλις παραδοθεί η πρώτη παραγγελία είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν τουλάχιστον τόσες, όσοι και οι κάνοντας χρήση των παράνομων κατασκευών.

Δημήτρης Καλαϊτζιδάκης,
Στέλεχος τουριστικών επιχειρήσεων επί 45 χρόνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This