Νεκρός ο 19χρονος εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο – Τι βρέθηκε στο πανάκριβο διαμέρισμά του

Must Read

Σε ηλικία μόλις 19 ετών έφυγε από τη ζωή ο εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ, γιος της μεγαλύτερης κόρης του πολυβραβευμένου ηθοποιού, Ντρένα Ντε Νίρο, η οποία και επιβεβαίωσε την αναπάντεχη απώλειά του με ανάρτησή της στα social media.

«Ο όμορφος, γλυκός μου άγγελος. Σε αγάπησα από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου. Ήσουν η χαρά μου, η καρδιά μου και ό,τι ήταν ποτέ αγνό και αληθινό στη ζωή μου. Μακάρι να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή. Μακάρι να ήμουν μαζί σου. Δεν ξέρω πώς θα ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να διαδώσω την αγάπη και το φως που με έκανες να νιώσω όταν έγινα η μαμά σου. Σε αγαπούσαν και σε εκτιμούσαν τόσο βαθιά και εύχομαι η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε σώσει. Λυπάμαι πολύ, μωρό μου. Αναπαύσου εν ειρήνη και στον Αιώνιο Παράδεισο, αγαπημένο μου αγόρι», γράφει στο σπαραξικάρδιο μήνυμά της.

«Είμαι βαθιά συντετριμμένος για τον θάνατο του αγαπημένου μου εγγονού, Λεό. Εκτιμούμε πολύ τα συλλυπητήρια από όλους. Ζητάμε να μας δοθεί ιδιωτικότητα, ώστε να θρηνήσουμε την απώλεια του», ανέφερε με τη σειρά του ο 79χρονος σταρ του Χόλιγουντ, σε δήλωσή του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο Λεάντρο βρέθηκε νεκρός, καθισμένος σε μία πολυθρόνα, στο αξίας 950.000 δολαρίων διαμέρισμά του, στο συγκρότημα κατοικιών Cipriani Club Residences, στη Γουόλ Στριτ της Νέας Υόρκης, με αστυνομική πηγή να αναφέρει στην «Daily Mail» ότι δίπλα στο άψυχο κορμί του νεαρού βρέθηκε ένας δίσκος με λευκή σκόνη πάνω του και πως δεν υπήρχαν σημάδια τραυματισμού. Σύμφωνα με δήλωση αστυνομικής πηγής στο TMZ, τον Λεάντρο βρήκε ένας φίλος του, που δεν είχε νέα του για ημέρες και πέρασε από το διαμέρισμα να δει αν είναι καλά.

Η Ντρένα είναι η υιοθετημένη κόρη του Ρομπερτ Ντε Νίρο από το γάμο του με την ηθοποιό Νταϊάν Άμποτ, ενώ ο δημοφιλής σταρ του Χόλιγουντ έχει ακόμη έξι παιδιά, τον Ραφαέλ, τους δίδυμους Τζούλιαν και Άαρον, τον Έλιοτ, την Έλεν και τη μόλις λίγων μηνών Τζία, καρπό της σχέσης του με την εκπαιδεύτρια πολεμικών τεχνών Τίφανι Τσεν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This