«Φεύγω γιατί δεν θέλω να είμαι βάρος στα παιδιά μου» – 89χρονος αυτοκτόνησε πέφτοντας στο λιμάνι της Ραφήνας

Δέθηκε σε ένα καροτσάκι και έπεσε στη θάλασσα - Είχε αφήσει στην προβλήτα τα πράγματά του, μια πατερίτσα και ένα σημείωμα

Must Read

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε σήμερα το πρωί το πλήρωμα του πλοίου «Andros Queen» το οποίο βρισκόταν στην προβλήτα 9 στο λιμάνι της Ραφήνας.

Σύμφωνα με το rpn.gr ένα μέλος του πληρώματος εντόπισε έναν άνδρα, το σώμα του οποίου βρισκόταν στο βυθό της θάλασσας δίπλα στο καράβι.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και ένας δύτης ανέσυρε τη σορό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 89χρονος άνδρας αυτοκτόνησε αργά το προηγούμενο βράδυ και μάλιστα είχε αφήσει και τα πράγματά του στην προβλήτα.

Μεταξύ αυτών που είχε αφήσει ο αυτόχειρας, ήταν ένα τσαντάκι (στο οποίο είχε μέσα και ταυτότητα), μια πατερίτσα και ένα σημείωμα, το οποίο, όπως αναφέρει το  rpn.gr, έγραφε: «Παρακαλώ να φερθείτε με την δέουσα προσοχή στο νεκρό σώμα μου. Φεύγω γιατί δεν θέλω να είμαι βάρος στα παιδιά μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, ο 89χρονος δέθηκε σε ένα καροτσάκι και στην συνέχεια έπεσε στην θάλασσα. Όταν έγινε η ανάσυρση της σορού από τον δύτη, διαπιστώθηκε πως είχε βάλει μέσα στο καροτσάκι ένα τεχνητό μέλος, καθώς του έλειπε το ένα πόδι.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This