«Noor1»: Νεκρός και ο 11ος μάρτυρας!

Είχε διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για καταγγελίες του πώς «έκαναν φτερά» στοιχεία που είχε βρει στο ναρκόπλοιο - Ανατριχίλα: Είχε προβλέψει τον θάνατό του!

Must Read

Ακόμα ένας νεκρός, ο 11ος στη σειρά, προστέθηκε σε αυτούς που γνώριζαν πρόσωπα και καταστάσεις σχετικά με την υπόθεση της μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1».

Πρόκειται για τον μεσεγγυούχο, φύλακα του ναρκόπλοιου στον κόλπο της Ελευσίνας, Γιώργο Αντωνάτο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη εβδομάδα από παθολογικά αίτια.

Οι καταγγελίες του, όπως και του μάρτυρα Βασίλη Γεωργιάδη που είχε βρεθεί νεκρός εννέα μήνες μετά την ένορκη κατάθεση που έδωσε στο Ντουμπάι, είχαν προκαλέσει την παρέμβαση της τέως προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνης Μαραγκάκη η οποία διαβίβασε το Νοέμβριο του 2021 στον Ανακριτή Διαφθοράς Πειραιά Ελευθέριο Καλτάκη σχετικά ρεπορτάζ ενημερωτικών site μεταξύ των οποίων και του newsbreak.gr, προκειμένου να διερευνηθούν στο πλαίσιο της συμπληρωματικής ανάκρισης στην υπόθεση του «Noor 1».

Ο Γιώργος Αντωνάτος ο οποίος έχει οριστεί φύλακας του ναρκόπλοιου, είχε βρει και παραδώσει στις αρχές το δορυφορικό τηλέφωνο και σημειώσεις του πλοιάρχου του Noor1.

Γιώργος Αντωνάτος
Γιώργος Αντωνάτος

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, είχε καταγγείλει πως κάποια από τα στοιχεία που προσκόμισε, έχουν «κάνει φτερά».

«Η υπόθεση βρωμάει. Εκτός από έγγραφα υπάρχουν και τα στίγματα που δείχνουν πού φόρτωσε το πλοίο τα ναρκωτικά και αναφέρονται ακόμη 14 πλοία. Υπάρχουν σημειώσεις σε μπλοκάκι από τον καπετάνιο με το στίγμα για το πού θα φορτώσει τα ναρκωτικά. Τα έχω καταθέσει αυτά στις αρχές, αλλά κάποια στοιχεία έχουν εξαφανιστεί από τη δικογραφία», είχε δηλώσει.

Επίσης, είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του, μετά και την αποκάλυψη του μυστηριώδη θανάτου του 10ου κατά σειρά νεκρού μάρτυρα στην υπόθεση του Noor 1, Βασίλη Γεωργιάδη.

Υπενθυμίζεται πως ο μάρτυρας Β. Γεωργιάδης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Ντουμπάι, μόλις εννέα μήνες μετά την κατάθεση του στον πρώην Ανακριτή Διαφθοράς Ιωάννη Πετρόπουλο, ο οποίος χειριζόταν τη δικογραφία που αφορά τους αποστολείς, παραλήπτες και χρηματοδότες του φορτίου των ναρκωτικών.

Η «προφητεία» του: «Ίσως είναι η τελευταία φορά που με βλέπετε»

«Η συγκάλυψη έχει σχέση με όσα έχει καταθέσει ο Βασίλης. Στις 28 με 29 Αυγούστου πρέπει να πέθανε. Μπορεί στο στόμα του σκύλου να υπάρχει το DNA του ανθρώπου που τον σκότωσε. Γι΄αυτό ίσως σκότωσαν και τον σκύλο, αλλά ποιος θα το ψάξει;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Αντωνάτος στην τηλεοπτική του συνέντευξη, τονίζοντας: «Όταν πεθάνω, θα βγουν όλα τα ονόματα στη φόρα! Ίσως είναι η τελευταία φορά που με βλέπετε» είχε υποστηρίξει ο Γιώργος Αντωνάτος στο Open.

«Φοβάμαι. Έχει αλλάξει ριζικά η ζωή μου, αλλά ίσως να μην είναι ο τελευταίος, αλλά ο προτελευταίος μάρτυρας, διότι έρχεται κι άλλο άτομο που προστατεύεται, είναι ανώτατος λιμενικός. Ίσως είναι η τελευταία φορά που με βλέπετε. Το αίμα φέρνει αίμα, ίσως θα φύγουμε κι εμείς… Αν χαθώ πάντως να ξέρετε ότι θα βγουν όλα τα ονόματα και τα στοιχεία στη φόρα, τα έχω αφήσει όλα», είχε αναφέρει, επισημαίνοντας πως μπορεί να υπάρχουν και άλλα στοιχεία ακόμα και ναρκωτικά στο «Noor 1».

«Θέλουν να το εγκαταλείψουμε και να το πάρουν κάποιες ομάδες και να εξαφανίσουν κάποια στοιχεία. Το πλοίο είναι δεξαμενόπλοιο και έχει κρυφούς χώρους. Ίσως υπάρχουν ακόμη ναρκωτικά μέσα. Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν ακόμη 700 κιλά».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This