Πόπη Μαλλιωτάκη για Μπάμπη Λαζαρίδη: «Έρχεται πολλές φορές στα όνειρά μου και μου ζητάει φαγητό»

«Μόλις είδα τον Μπάμπη έπεσα ξερή, ενώ ήταν και ο άλλος εκεί...»

Must Read

Γεννημένη στην Κρήτη, έχει σπουδάσει Νοσηλευτική στο Ηράκλειο Κρήτης και εργάζονταν ως νοσηλεύτρια ενώ παράλληλα τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα. Ο λόγος για την Πόπη Μαλλιωτάκη, η οποία αποφάσισε  εγκαταλείψει οριστικά τη νοσηλευτική και να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη μουσική.

Για τις δυσκολίες που βίωσε στη ζωή της μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου αποκάλυψε ότι: «Έζησα δύσκολα παιδικά χρόνια, οι γονείς μου ήταν μετανάστες στη Γερμανία. Μεγάλωσα με την γιαγιά και τον παππού».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στον πρώτο γάμο που είχε με τον τραγουδιστή Σάκη Γαλάνη με τον οποίο απέκτησαν μία κόρη τη Ράνια.

«Γνώρισα τον πρώτο μου άντρα σε ένα νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσε, ήταν φαντάρος τότε. Η κόρη μου ήταν τεσσάρων ετών όταν χωρίσαμε. Ένιωθα τύψεις όταν την άφηνα για να πάω για δουλειά. Η Ράνια είναι στο εξωτερικό και έχουμε πολύ καλές σχέσεις», είπε αρχικά χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας μίλησε για την γνωριμία της με τον δεύτερο σύζυγό της τον Μπάμπη Λαζαρίδη, ο οποίος δολοφονήθηκε από τα πυρά αγνώστων στην περιοχή της Βούλας και με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο τον Βασίλη.

«Τον γνώρισα στη Γερμανία. Ήταν έρωτας από το πρώτο δευτερόλεπτο. Έπεσα ξερή, ενώ ήταν και ο άλλος εκεί. Από τη μία είχα τον σύζυγο και από την άλλη το φλερτ. Ο Μπάμπης έρχεται πολλές φορές στα όνειρά μου και μου ζητάει φαγητό. Βεβαίως και ήμουν ερωτευμένη μαζί του όταν χωρίσαμε. Εννοείται ότι πληγώθηκα», είπε με ειλικρίνεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This