Χαλκιδική: Προφυλακιστέος ο 70χρονος που άνοιξε πυρ εναντίον ανηλίκων

Οδηγήθηκε στις φυλακές Σερρών

Must Read

Η απόφαση να τεθεί προσωρινά κρατούμενος λήφθηκε από τις δικαστικές αρχές για τον 70χρονο από την Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ο οποίος την περασμένη εβδομάδα πυροβόλησε εναντίον ανήλικων τραυματίζοντας έναν εξ αυτών.

Ο ηλικιωμένος πέραση σήμερα την πόρτα του ανακριτή Πολυγύρου προκειμένου να απολογηθεί.

Εις βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά συρροή, ενώ μετά την ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή για την προφυλάκισή του, οδηγείται στο Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας Σερρών.

 

Το χρονικό

Το επεισόδιο συνέβη το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης, καθώς ο ηλικιωμένος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του. Ο ίδιος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και, κατά πληροφορίες, ο ανακριτής διέταξε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για να διαπιστωθεί η ικανότητα καταλογισμού.

Ο ηλικιωμένος πυροβόλησε προς το μέρος των ανήλικων με κυνηγετικό όπλο, αφού είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο. 

Οι ανήλικοι, δύο 17χρονοι κι ένας 15χρονος, είχαν διακομιστεί σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης (ΑΧΕΠΑ και Παπαγεωργίου), χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Οι δύο εξ αυτών επέστρεψαν στα σπίτια τους μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ ο τρίτος κρίθηκε απαραίτητο να παραμείνει για νοσηλεία.

Στο σημείο του επεισοδίου είχαν κληθεί αστυνομικοί, στη θέα των οποίων ο 70χρονος πυροβόλησε στον αέρα, ενώ διαπιστώθηκε ότι κατείχε παράνομα το όπλο.

Δείτε επίσης:

Σοκ στη Χαλκιδική: Ηλικιωμένος πυροβόλησε εναντίον ανήλικων!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This