Σοκ στη Χαλκιδική: Ηλικιωμένος πυροβόλησε εναντίον ανήλικων!

Πώς είναι η κατάσταση της υγείας των παιδιών

Must Read

Άγριες σκηνές που θα νόμιζε κανείς πως συμβαίνουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού βίωσαν χθες το βράδυ τρία ανήλικα στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με το halkidikifocus.gr, δύο 17χρονοι και ένας 15χρονος βρίσκονταν κοντά στο σπίτι ενός 70χρονου αργά χθες το βράδυ, μετά τις 23.00. Κάποια στιγμή ο ηλικιωμένος και τα παιδιά ήρθαν σε φραστική αντιπαράθεση. Όμως, ο 70χρονος φαίνεται πως εξαγριώθηκε παραπάνω από ότι έπρεπε και σηκώθηκε, πήγε στο σπίτι του, πήρε το κυνηγετικό όπλο του και πυροβόλησε εναντίον τους!

Από την πρωτοφανή επίθεση του ηλικιωμένου τραυματίστηκε ένας εκ των ανηλίκων ο οποίος μεταφέρθηκε στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου». Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και η ζωή του δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Οι άλλοι δύο ανήλικοι μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου πήραν εξιτήριο.

Όπως προέκυψε, για το κυνηγετικό όπλο ο 70χρονος δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια. Το όπλο κατασχέθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου ενώ η ίδια υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής έχει αναλάβει και την προανάκριση.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο 70χρονος δεν είναι καλά στην υγεία του καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πολυγύρου.

Δείτε επίσης:

Συναγερμός στην Χαλκιδική: Αγριογούρουνο σκοτώθηκε μετά από τροχαίο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This