Συγκίνηση στην Ρόδο: Πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών μετά από 75 χρόνια γάμου

Must Read

Συγκλονισμένο παραμένει το χωριό Σορωνή της Ρόδου, από την υπόθεση θανάτου ενός από τα μακροβιότερα ζευγάρια της περιοχής, που έζησαν μαζί για περισσότερα από 75 χρόνια. Οι δυο τους έφυγαν από την ζωή την ίδια ημέρα, με διαφορά μερικών ωρών.

Πρόκειται για έναν 98χρονο και μια 97χρονη, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στην κοινωνία της Σορωνής. Πρώτη έφυγε από τη ζωή ήρεμα και ήσυχα, η 97χρονη Δέσποινα. Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ο σύζυγός της μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, αισθάνθηκε δυσφορία και λίγη ώρα αργότερα υπέστη την πρώτη καρδιακή ανακοπή. Στο σημείο βρέθηκε πολύ γρήγορα καρδιολόγος με τον οποίο είχαν συγγένεια, καταφέρνοντας να τον επαναφέρει στη ζωή. Ελάχιστα λεπτά μετά υπέστη και δεύτερη ανακοπή, όπου και πάλι τον επανέφερε, αλλά δυστυχώς, το μοιραίο επήλθε λίγο αργότερα.

Το ζευγάρι έζησε μαζί για περισσότερα από 75 χρόνια και ήταν από τους μακροβιότερους κατοίκους της Σορωνής. Ήταν άνθρωποι άξιοι, ικανοί, φιλήσυχοι και κυρίως άνθρωποι σεβάσμιοι σε όλο τον κόσμο. Ο θάνατός τους, συγκλόνισε και συγκίνησε όπως ήταν αναμενόμενο ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This