Τρόμος μέρα μεσημέρι στον Πειραιά για ηλικιωμένη – Τι συνέβη

Must Read

Ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν μπορούν να περπατούν οι πολίτες στο κέντρο του Πειραιά καθώς είναι πολύ πιθανό να πέσουν θύματα ληστών και συμμοριών που θέλουν να τους «επιτεθούν» για να αρπάξουν ότι πολύτιμο έχουν πάνω της.

Το πιο πρόσφατο θύμα των αδίστακτων ληστών ήταν μια 78χρονη η οποία περπατούσε χθες αμέριμνη στην Ακτή Ποσειδώνος, περίπου στις 3 το μεσημέρι.

Ξαφνικά, την πλησίασε μια συμμορία από ούτε ένα και δύο αλλά επτά άτομα τα οποία είχαν βάλει στόχο τη χρυσή αλυσίδα που είχε περασμένη στο λαιμό της.

Η 78χρονη αντιστάθηκε με όσες δυνάμεις είχε αλλά οι δράστες κατάφεραν τελικά να κλέψουν το κόσμημα και να γίνουν καπνός.

Μάλιστα, η μανία των δραστών ήταν τόσο έντονη που έριξαν την ηλικιωμένη στο έδαφος προκειμένου να πάρουν την λεία τους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στη μέση.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να της δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This