Βίντεο με μπράβους να πλακώνουν στο ξύλο τουρίστα στη Ζάκυνθο – «Τον χτυπήσαμε γιατί…»

Τι υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι για τον ξυλοδαρμό του τουρίστα - Μια σύλληψη

Must Read

Σκηνές σκληρής βίας έχουν καταγραφεί σε βίντεο στη Ζάκυνθο με τους μπράβους ενός νυχτερινού μαγαζιού να πλακώνουν στον ξύλο έναν Βρετανό τουρίστα.

Πρόκειται για περιστατικό που σημειώθηκε την Παρασκευή 7 Ιουλίου, έξω από κλαμπ στο Λαγανά, με έναν τουρίστα από τη Βρετανία να δέχεται σφοδρά χτυπήματα από τουλάχιστον τέσσερις άνδρες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο τουρίστας έκανε καταγγελία και μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ένας Σέρβος υπάλληλος του νυχτερινού μαγαζιού. Ο ίδιος πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα Ζακύνθου και έλαβε τακτική δικάσιμο.

Την ίδια στιγμή, οι υπάλληλοι του κλαμπ υποστηρίζουν ότι ο τουρίστας επιτέθηκε σε ένα 19χρονο κορίτσι και την χτύπησε με μπουκάλι. Αυτός, όπως ισχυρίζονται, ήταν και ο λόγος που τον ξυλοκόπησαν. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς έχουν δημοσιεύσει στα προσωπικά τους προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες με την 19χρονη κοπέλα χτυπημένη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This