ΑΑΔΕ: «Τσουχτερά» πρόστιμα σε δύο καταστήματα εστίασης

Τι εντόπισε ο έλεγχος των αρμόδιων αρχών

Must Read

Πλήρωσαν την κακή «συνήθεια» που είχαν να μην κόβουν αποδείξεις οι ιδιοκτήτες δύο καταστημάτων στην Γλυφάδα και Κουκάκι και μάλιστα η «καμπάνα» που τους «έπεσε» ήταν αρκετά «βαριά» καθώς ειδικά σε μία περίπτωση υπήρξε και αναπάντεχο «λουκέτο»/

Συγκεκριμένα, οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) έκαναν έλεγχο σε γνωστή καφετέρια στην Γλυφάδα, η οποία δεν είχε διαβιβάσει στην εφαρμογή e-send της ΑΑΔΕ 10.600 αποδείξεις, καθαρής αξίας 365.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ 77.500 ευρώ.

Οι ελεγκτές προχώρησαν στην άμεση σφράγισή της, ενώ κάνουν φύλλο και φτερό τα λογιστικά αρχεία της επιχείρησης για να δουν αν υπάρχουν και άλλες παραβάσεις, ώστε να υπολογίσουν το συνολικό πρόστιμο.

Η δεύτερη επιχείρηση είναι ψητοπωλείο στο Κουκάκι, το οποίο είχε… «ξεχάσει» να εκδώσει, για το 2018 και το 2019, 3.400 αποδείξεις, συνολικής αξίας 35.000 ευρώ. Τα πρόστιμα, που καταλογίστηκαν, φτάνουν τα 20.000 ευρώ, ενώ ο έλεγχος συνεχίζεται.

Δείτε επίσης:

«Φρένο» σε νέες ρυθμίσεις οφειλών!

Φορολογικές δηλώσεις: Σχεδόν 660 χιλιάδες δήλωσαν μηδενικό εισόδημα

Γλυφάδα: Ληστές «μπούκαραν» σε σπίτι – Ποια ήταν η λεία τους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This