Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 41χρονης μητέρας – Ελεύθερος ο 76χρονος που την παρέσυρε «τύφλα» στο ποτό

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν την Γιαννούλα - Τρεις φορές πάνω από το όριο τα επιπεδα του αλκοόλ στο αίμα του 76χρονου

Must Read

Με δάκρυα στα μάτια και πολλά αναπάντητα «γιατί» αποχαιρέτησαν σήμερα συγγενείς και φίλοι την 41χρονη Γιαννούλα Καραγούγα που άφησε την τελευταία της πνοή όταν παρασύρθηκε από το ΙΧ ενός ηλικιωμένου που οδηγούσε «τύφλα» στο μεθύσι.

Η νεαρή μητέρα δύο παιδιών είχε ταξιδέψει από την Αμερική στη Λάρισα για να δει την οικογένειά της, ωστόσο οι διακοπές της κατέληξαν σε τραγωδία. Η κηδεία της πραγματοποίηθηκε σήμερα στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 76χρονος

Την ίδια στιγμή, ο 76χρονος άνδρας που παρέσυρε και σκότωσε την 41χρονη ενώ εκείνη προσπαθούσε να διασχίσει τη διάβαση στη συνοικία της Νεάπολης, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, με περιοριστικό όρο την απαγόρευση οδήγηση οποιουδήποτε είδους τροχοφόρου ή άλλου οχήματος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο άλλου, την ανθρωποκτονία από αμέλεια και την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Πληροφορίες ανέφεραν ότι η ποσότητα του αλκοόλ που βρέθηκε στον άνδρα ήταν τρεις φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This