Θρίλερ στην Κρήτη: Το (μοιραίο;) λάθος του δράστη στη μακάβρια υπόθεση με το τεμαχισμένο πτώμα

Το ενδεχόμενο το θύμα να βρισκόταν παράνομα στη χώρα, είναι πιθανό να δυσκολέψει τις έρευνες των αρχών

Must Read

Κινέζος, ηλικίας περίπου 30-35 ετών, είναι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις μέχρι στιγμής έρευνες των Αρχών, το θύμα της μακάβριας υπόθεσης με το τεμαχισμένο πτώμα, κομμάτια του οποίου βρέθηκαν από υπαλλήλους της ΔΕΔΙΣΑ (Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) στο εργοστάσιο στο Ακρωτήρι Χανίων, στην Κρήτη.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν την περιοχή όπου έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα, φέρεται να έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου, καθώς ο άγνωστος «χασάπης» που δολοφόνησε τον Ασιάτη και τεμάχισε με χειρουργική ακρίβεια την σορό του, έκανε ένα σημαντικό λάθος, το οποίο ίσως οδηγήσει τις αρχές στα ίχνη του.

Συγκεκριμένα, στη μαύρη σακούλα σκουπιδιών όπου είχε κρύψει το κεφάλι του θύματος, βρέθηκαν… αποδείξεις από αγορές προϊόντων σε μια καφετέρια και ένα μίνι μάρκετ, τα οποία εδρεύουν σε μια περιοχή ανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου. Στην ίδια σακούλα, μάλιστα, υπήρχαν και άδεια μπουκάλια από σπρέι, τα οποία εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό του δράστη ή του θύματος.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη εντοπίσει τα καταστήματα από τα οποία έγιναν οι αγορές και έχουν εξασφαλίσει υλικό από κάμερες στην συγκεκριμένη περιοχή, το οποίο εξετάζουν καρέ-καρέ σε «βάθος» τουλάχιστον δέκα ημερών από την ημέρα όπου βρέθηκαν τα τεμαχισμένα μέλη. Κάθε φορά δε που εντοπίζουν κάποιον πελάτη από την Ινδία, το Πακιστάν ή το Μπανγκλαντές, αποθηκεύουν την φωτογραφία του και τον αναζητούν στην γύρω περιοχή.

Που ενδέχεται να «βαλτώσει» η έρευνα

Ως τώρα, όλοι όσοι έχουν εντοπιστεί και βρέθηκαν εν ζωή εξετάστηκαν από τους αστυνομικούς για το ενδεχόμενο να γνωρίζουν αυτόν που εξαφανίστηκε. Η προανάκριση διενεργείται με μεγάλη προσοχή και ιδιαίτερη σημασία ακόμη και στην πιο ασήμαντη λεπτομέρεια, καθώς όλοι θεωρούνται ύποπτοι για την δολοφονία του άτυχου άνδρα και τούς συστήνεται να μην απομακρυνθούν από την περιοχή.

Η έρευνα έχει επεκταθεί σε ξενοδοχεία, κτηνοτροφικές μονάδες και αγροτικές καλλιέργειες στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου, ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει αναφερθεί κάποια εξαφάνιση αλλοδαπού. Ωστόσο, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο το θύμα να βρισκόταν παράνομα στη χώρα, οπότε, εάν κάποιος τον είχε προσλάβει για να εργαστεί, λογικά δεν θα δήλωνε ότι εξαφανίστηκε, καθώς θα αντιμετώπιζε ποινικές ευθύνες. Αυτό, όπως είναι φυσικό, δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο των αρχών.

*πηγή φωτο: zarpanews.gr

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This