«Η φωτιά ‘τρέχει’ με ιλιγγιώδη ταχύτητα!» – Κόλαση αναζωπυρώσεων στη Ρόδο!

Καίγονται τα πάντα - Άλλη μια δύσκολη νύχτα στο νησί

Must Read

Πολύ σοβαρές αναζωπυρώσεις υπάρχουν στο μέτωπο της φωτιάς στο νησί της Ρόδου και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, καθώς όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, «γύρισε» ο αέρας και οι φλόγες προχωρούν προς τα χωριά Μαλώνα και Μάσαρη

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω και των ανέμων 6-7 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή, υπάρχει τεράστια αναζωπύρωση στην περιοχή των Λαέρμων, ενώ γενικότερα προβλήματα υπάρχουν και στις υπόλοιπες περιοχές που έχει αναπτυχθεί η πυρκαγιά.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων συνεχίζεται σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και αναμένεται μια ακόμη δύσκολη νύχτα για το νησί, καθώς σταμάτησαν να επιχειρούν και τα εναέρια μέσα.

Προς ενίσχυση των επίγειων δυνάμεων, θα φθάσει απόψε στη Ρόδο πεζοπόρο τμήμα 25 ατόμων από τη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο Πρόεδρος της κοινότητας Λαέρμων, Τάσος Πατούνας, περιέγραψε χαρακτηριστικά: «Η φωτιά “τρέχει” με ιλιγγιώδη ταχύτητα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων έντασης 6 με 7 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή»!

Κατόπιν αυτών, δόθηκε εντολή για να κλείσει ο δρόμος από τον Απόλλωνα προς το Λάερμα, με τη «Ροδιακή» να σημειώνει ότι η φωτιά κινείται προς το Φράγμα του Γαδουρά και τα Λάερμα.

*φωτογραφία: πλάνα από βίντεο του https://www.facebook.com/stilianoukostas

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This