«Ταρακουνήθηκε» η Σκιάθος – Δύο σεισμοί μέσα σε λίγες ώρες

Έγιναν και αρκετοί μετασεισμοί

Must Read

Όλα τα…κακά φαίνεται πως έχουν πέσει στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Μετά τον καύσωνα διαρκείας και τις φωτιές που μαίνονται εδώ και αρκετά 24ωρα ήρθαν και οι σεισμοί!

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα ταρακουνήθηκαν οι κάτοικοι στην Σκιάθο καθώς σημειώθηκαν όχι μία και δύο αλλά τρεις σεισμικές δονήσεις.

Στις 3.44 σημειώθηκε μια δόνηση μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του νησιού.Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η δόνηση εντοπίστηκε στα 43 χιλιόμετρα βόρεια, βορειοανατολικά της Σκιάθου.Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 17,1 χιλίομετρα.

Περίπου 10 λεπτά αργότερα, στις 03:55 τον κύριο σεισμό ακολούθησε μετασεισμός 2 Ρίχτερ ακριβώς στο ίδιο σημείο με την προηγούμενο.

Την στιγμή που οι κάτοικοι είχαν κάπως ηρεμήσει και είχαν επιστρέψει στα κρεβάτια τους, στις 5:15 καταγράφηκε μια νέα, ισχυρότερη σεισμική δόνηση καταγράφηκε ξανά στην ίδια τοποθεσία στα ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής του νησιού (42 χιλιόμετρα βόρεια, βορειοανατολικά) με μέγεθος 3,8 Ρίχτερ και εστιακό βάθος τα 16,6 χιλιόμετρα.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο νησί σημειώθηκαν και αρκετοί μετασεισμοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This