Νέα πρόκληση από το τουρκικό ΥΠΕΞ, την ώρα που εμείς επιδιώκουμε «διάλογο»!

Must Read

Την στιγμή που η Ελλάδα είναι έτοιμη να ξεκινήσει διάλογο με την Τουρκία για το μείζον θέμα της Θράκης η γειτονική χώρα συνεχίζει ακάθεκτη τις διεκδικήσεις της, τις οποίες δεν είχε σταματήσει ουσιαστικά ποτέ.

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τελετή για τον Αχμέτ Σαδίκ που θα πραγματοποιηθεί από το τουρκικό προξενείο.

Μάλιστα όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Νίκος Μελέτης το ίδιο το τουρκικό προξενείο σε ανάρτηση του για την τελετή αναφέρει ότι υπάρχει δέσμευση για αγώνα για την τουρκική μειονότητα της της δυτικής Θράκης!

«Το τουρκικό ΥΠΕΞ τιμά την μνήμη του Σαδίκ με δέσμευση για αγώνα για τα δικαιώματα της “Τουρκικής μειονότητας Δ.Θρακης”», γράφει σε σημερινή ανάρτησή του ο δημοσιογράφος.

Δείτε την ανάρτηση:

Σήμερα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί τελετή για τον Σαδίκ Αχμέτ, στον τάφο του στην Κομοτηνή. Ο Σαδίκ ίδρυσε το πρώτο τουρκοκίνητο κόμμα στην ελληνική επικράτεια και προωθούσε την τουρκική προπαγάνδα, γι’ αυτό και μετά τον θάνατό του σε τροχαίο, στην Τουρκία τον έχουν αναγάγει σε ήρωα.

Την περασμένη Παρασκευή ο Τούρκος ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν υποδέχτηκε τη χήρα του Σαδίκ, Ισίκ, και τον γιο του και μάλιστα σε σχετική ανάρτηση γίνεται αναφορά ότι η Ισίκ είναι επίτιμη πρόεδρος του περιβόητου κόμματος DEB που εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στη Θράκη.

Φυσικά η ελληνική κυβέρνηση όλα αυτά τα βλέπει ως… αλλαγή στο κλίμα των σχέσεων Ελλάδας και Τουρκίας!

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This