Φαντάρος στη Ρόδο τα είπε όλα: «Είμαστε μόνοι μας!»

«Πυρά» από τον στρατιώτη που ρίχτηκε στο μέτωπο εθελοντικά

Must Read

«Δεν υπάρχει τίποτα! Είμαστε μόνοι μας! Βλέπετε πουθενά πυροσβεστική; Έχει καεί όλο το νησί. Που είναι η Πυροσβεστική;» είναι τα λόγια ενός απεγνωσμένου στρατιώτη που δίνει μάχη στο πύρινο μέτωπο της Ρόδου, καταγγέλοντας ελλιπή μέσα πυρόσβεσης.

«Έπρεπε πριν ξεκινήσει η σεζόν να είχαν φτιαχτεί ζώνες. Έπρεπε η Περιφέρεια, ο Δήμος να είχαν κόψει τα δέντρα, να είχαν κάνει ζώνες. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα» εξήγησε ο στρατιώτης μιλώντας σε ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ.

Μάλιστα, όπως περιέγραψε, την ώρα που οι φλόγες περικύκλωναν ένα από τα ξενοδοχεία, οι πυροσβέστες κατέγραφαν τη φωτιά με το κινητό τους: «Είχε στα σώματα ασφαλείας ανθρώπους που αντί να σβήνουν τη φωτιά οι πυροσβέστες, τραβούσαν βίντεο! 150 κιλά άνθρωποι» ανέφερε.

 

Δείτε επίσης:

Μάχη με τρία μέτωπα στη Ρόδο – Κάηκαν 10 σπίτια – Εκκενώθηκε και άλλο χωριό στην Κάρυστο

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This