Πτώση Canadair: Σπαραγμός στα Χανιά για τον Σμηναγό Χρήστο Μουλά

Ανείπωτος πόνος στον τόπο καταγωγής του κυβερνήτη του Canadair

Must Read

Μουδιασμένο είναι το πανελλήνιο μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στην Κάρυστο όπου συνετρίβη Canadair που επιχειρούσε στη φωτιά, με τα μέλη του πληρώματος να βρίσκουν τραγικό θάνατο εν ώρα καθήκοντος.

Την ώρα που τα πύρινα μέτωπα μαίνονται σε όλη τη χώρα, ο τραγικός χαμός δύο αξιωματικών της πολεμικής αεροπορίας που επιχειρούσαν στην κατάσβεση πυρκαγιών στην Εύβοια, προκαλεί σοκ και θρήνο.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, τα Χανιά, τόπος καταγωγής του Σμηναγού Χρήστου Μουλά που έδωσε τη ζωή του να προστατέψει τους συμπολίτες του, έχουν ντυθεί στα μαύρα.

Δάκρυα και πόνος στο Γαβαλοχώρι του Δήμου Αποκορώνου, όπου οι γονείς του 34χρονου αξιωματικού διατηρούν επιχείρηση και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στην τοπική κοινωνία.

Ο Σμηναγός Χρήστος Μουλάς αγαπούσε τον αιθέρα και τα αεροσκάφη, ενώ στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ανεβάσει φωτογραφίες από τα ταξίδια του. Συγκλονιστικό είναι το στιγμιότυπο που είχε δημοσιεύσει πετώντας με Canadair πάνω από την Ακρόπολη.

Μαζί με τον 27χρονο Ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη, έδωσαν μάχη σήμερα στην κατάσβεση της φωτιάς, θυσιάζοντας την ζωή τους για τους συμπολίτες τους.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις (από 25 έως 27 Ιουλίου 2023).

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This