Αχιλλέας Μπέος στο Βελεστίνο: «Καίγεται ο κόσμος! Φύγετε από εδώ, έχει δεξαμενές προπανίου!»

Έκκληση από τον δήμαρχο Βόλου - «Φύγετε, να σωθεί ο κόσμος»

Must Read

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται το Βελεστίνο από το απόγευμα της Τετάρτης όταν ξέσπασε φωτιά σε αγροτοδασική έκταση και επεκτάθηκε άμεσα με αποτέλεσμα να ηχήσει το 112 και να δοθεί εντολή για εκκενώσεις οικισμών.

Στο σημείο βρίσκεται και ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ σε ζωντανή σύνδεση. Ο δήμαρχος κατέβηκε από το όχημά του και έκανε έκκληση στους πολίτες και τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο, να απομακρυνθούν καθώς σε κοντινή απόσταση βρίσκονται δεξαμενές προπανίου, όπως προειδοποιήσε: «Φύγετε, μην γίνει καμιά ζημιά, να σωθεί ο κόσμος. Έχει δεξαμενές προπανίου και είναι στα 20 μέτρα η φωτιά».

«Τι να σας πω; Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει, καίγεται ο κόσμος, περιουσίες» είπε φανερά αναστατωμένος ο Α. Μπέος.

Εκκενώθηκαν οικισμοί – Σπίτια τυλίχτηκαν στις φλόγες

Στην περιοχή του Βελεστίνου, λίγο νωρίτερα, στάλθηκε μήνυμα του 112 ώστε να εκκενωθούν οι περιοχές Διμήνι, Παλιούρι και η βιομηχανική περιοχή του Βόλου προς το κέντρο της πόλης. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει εκκενωθεί και ο οικισμός Σέσκλο. Πηγές αναφέρουν πως έχουν καεί σπίτια.

Δείτε φωτογραφίες:

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, αγνοείται ένας 45χρονος βοσκός από την περιοχή του Αγίου Γεωργιου, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βλέποντας τις φλόγες μετέβη στα ζώα του για να μπορέσει να τα σώσει.

Την ίδια στιγμή, η ίδια πηγή αναφέρει πως σε καταγγελία προχώρησε πολίτης του Βόλου σε τηλεοπτικό κανάλι ότι η σύζυγός του εργάζεται σε εργοστάσιο της Β ΒΙΠΕ  στο Βελεστίνο μαζί με περίπου 100 εργαζόμενους, οι οποίοι , όπως ανέφερε, είναι εγκλωβισμένοι, καθώς η τροχαία τους απαγορεύει να κινηθούν προς Βόλο.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This