Με ΜΑΤ και δακρυγόνα κάνουν βίαιη έξωση σε μονογονεϊκή οικογένεια για… 880 ευρώ! – Απείλησε να πέσει στο κενό η γυναίκα

Απίστευτες σκηνές στα Άνω Πατήσια - Έσπασαν την κλειδαριά και διέλυσαν την πόρτα με τροχό

Must Read

Μια γυναίκα απειλεί να πέσει στο κενό, γιατί το σπίτι της στην οδό Πολυλά  στα Άνω Πατήσια, βγαίνει σήμερα σε πλειστηριασμό για ένα χρέος λίγο πάνω από 880 ευρώ, που προέκυψε από οφειλή κοινοχρήστων!



Η οικία της Δήμητρας Κλαδή (μητέρα δυο παιδιών, που μένει είκοσι χρόνια στο σπίτι) είχε εκπλειστηριαστεί ηλεκτρονικά (σ.σ. η γυναίκα το έμαθε αφού είχε γίνει ο πλειστηριασμός!) για οφειλή κοινοχρήστων μόλις 881,42 ευρώ και αγοράστηκε στην τιμή των 71.000 ευρώ!

Η κρατική αναλγησία για μία ακόμη φορά σήμερα έδειξε το προσωπείο της, στέλνοντας άνδρες των ΜΑΤ (αλλά και… πυροσβεστικό όχημα) να συνδράμουν στη βίαιη έξωση. Μάλιστα, έπεσαν και δακρυγόνα στο σημείο…



Μάλιστα, αστυνομικοί έσπασαν την κλειδαριά και διέλυσαν την πόρτα του σπιτιού με τροχό και δήλωσαν πως είναι… υποχρεώσή τους να συνδράμουν τον δικαστικό επιμελητή…

Είχε γίνει και τον Ιανουάριο απόπειρα έξωσης, αλλά είχε αποτραπεί χάρη σε δυναμική κινητοποίηση. Σημειώνεται ότι ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού αρνήθηκε πρόταση να παραιτηθεί από τα ένδικα μέσα και να του επιστραφούν τα χρήματα.

Όπως καταγγέλλει ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ που βρίσκεται στο σημείο, οι αστυνομικές δυνάμεις τον εμποδίζουν να προσεγγίσει το σπίτι. Παρόντες στο σημείο είναι βουλευτές του ΚΚΕ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, αλλά και πλήθος κόσμου.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This