Στο λύκειο που φοίτησε θα δοθεί τo όνομα του ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη

Must Read

Στο πρόσωπο του ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα τιμήσει την αυτοθυσία των Ελλήνων πιλότων, καθώς αποφασίστηκε να δοθεί το όνομά του στο λύκειο το οποίο φοίτησε.

Ειδικότερα, όπως έκανε γνωστό σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, το όνομα του 27χρονου ανθυποσμηναγού, ο οποίος έχασε τη ζωή του ενώ επιχειρούσε στο πύρινο μέτωπο της Καρύστου, όταν το Canadair στο οποίο επέβαινε ο ίδιος και ο 34χρονος σμηναγός Χρήστος Μουλάς συνετρίβη, πρόκειται να δοθεί στο 16ο Λύκειο Θεσσαλονίκης.

«Ο Περικλής Στεφανίδης με την αυτοθυσία του τίμησε τον όρκο του προς την Πατρίδα, υπενθυμίζοντας σε όλους μας τι σημαίνει να αγωνίζεσαι μέχρι τελευταίας ρανίδας για το κοινωνικό σύνολο. Ας είναι ο τελευταίος πιλότος που χάνεται σε καιρό ειρήνης. Δεν θα τον ξεχάσουμε. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα τιμήσει στο πρόσωπό του την αυτοθυσία των Ελλήνων πιλότων, δίνοντας το όνομά του στο 16ο Λύκειο, το σχολείο από το οποίο ο ίδιος ξεκίνησε να κάνει όνειρα για τους ελληνικούς ουρανούς. Αιώνια του η μνήμη», σημείωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο οποίος και παρέστη στην εξόδιο ακολουθία για τον αδικοχαμένο ανθυποσμηναγό, που τελέστηκε σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, Παλαιού Αγιονερίου Κιλκίς.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This