O Σταμάτης Σπανουδάκης τιμά με ένα κομμάτι του τη μνήμη του Χρήστου Μουλά και του Περικλή Στεφανίδη

Η σύνθεση είναι συγκλονιστική και το βίντεο που τη συνοδεύει ασπρόμαυρο με εικόνες της φύσης

Must Read

Ο μεγάλος συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης αφιέρωσε ένα κομμάτι του στη μνήμη των δυο αεροπόρων που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος με το μοιραίο Canadair στην Κάρυστο.

  • Από την Έλενα Φάκου

Η Ελλάδα καίγεται από άκρη σε άκρη με τις πυρκαγιές να καταστρέφουν τεράστιες δασικές εκτάσεις ενώ μέσα σε όλη αυτή την τραγωδία θρηνούμε και δυο νεκρούς πιλότους που επιχειρούσαν με ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος τύπου Canadair στην Κάρυστο Ευβοίας πριν από δυο ημέρες το οποίο κατέπεσε όταν ο πλωτήρας του χτύπησε πάνω σε ένα δέντρο.

Νεκροί είναι οι δυο χειριστές Χρήστος Μουλάς και Περικλής Στεφανίδης με τις Ένοπλες Δυνάμεις να κηρύσσουν τριήμερο πένθος. Ο θάνατος των δυο πιλότων δεν άφησε ασυγκίνητο τον μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη ο οποίος αφιέρωσε ένα κομμάτι του στη μνήμη τους.

Η σύνθεσή του ανέβηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και τη συνόδευε με την αφιέρωση “Για τον Χρήστο και τον Περικλή”, ενώ το βίντεο κλιπ δείχνει ασπρόμαυρα τοπία με το συνολικό αποτέλεσμα να είναι συγκλονιστικό.

Λόγω των πνευματικών δικαιωμάτων η αναδημοσίευση του κομματιού δεν είναι δυνατή, μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι πατώντας εδώ

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This