Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της 14χρονης Χριστίνας – Ντυμένα στα λευκά τα παιδιά

Must Read

Σπαρακτικές εικόνες καταγράφηκαν σήμερα στην Πάτρα όπου συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές αποχαιρέτησαν την 14χρονη Χριστίνα που υπέκυψε τελικά στα τραύματά της μετά το τρομερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Ρίο.

Ντυμένοι στα λευκά, οι συμμαθητές της αλλά και όλοι όσοι παρευρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών αποχαιρέτησαν την 14χρονη, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Το κορίτσι νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών από τις 9 Ιουλίου, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 16χρονος φίλος της συγκρούστηκε με ΙΧ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το tempo.gr, οι γονείς της, μέσα στον πόνο τους πήραν την γενναία απόφαση να χαρίσουν ζωή σε συνανθρώπους τους, δωρίζοντας τα όργανα του αδικοχαμένου παιδιού τους.


Μάλιστα, την Κυριακή ξεκίνησε η διαδικασία της λήψης και μεταφοράς των οργάνων της άτυχης κοπέλας από μεταμοσχευτικές ομάδες στην Αθήνα, την Αυστρία και την Ιταλία.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This