Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων – Το «αδιαχώρητο» στο λιμάνι του Πειραιά

Must Read

Οπλισμένοι με υπομονή χρειάζεται να είναι οι οδηγοί που κινούνται στο λεκανοπέδιο Αττικής, σήμερα, καθώς παρατηρείται κίνηση σε αρκετά οδικά δίκτυα.

Στο «κόκκινο» βρίσκονται αρκετοί δρόμοι αυτή την ώρα στην Αττική, καθώς κορυφώνεται αυτές τις ημέρες η έξοδος των εκδρομέων. Ειδικότερα, καθυστερήσεις και μποτιλιάρισμα θα συναντήσουν οι οδηγοί στην Αττική Οδό, στη Λεωφόρο Κηφισού, στο κέντρο της Αθήνας αλλά και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

 

Στο «κόκκινο» και το λιμάνι

Το «αδιαχώρητο» επικρατεί από νωρίς σήμερα το πρωί και στο λιμάνι του Πειραιά, με τους αδειούχους να περιμένουν με υπομονή στις ουρές για να επιβιβαστούν στα πλοία. Παρέες, οικογένειες και ζευγάρια αναχωρούν για τα νησιά, ώστε να απολαύσουν τις διακοπές τους.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This