Πυροβολισμοί στον Κολωνό: Αστυνομικός πυροβόλησε κατά υπόπτου για ληστεία τράπεζας στην Ομόνοια

Υπάλληλος του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας είχε προλάβει να πατήσει το κουμπί συναγερμού και ενημέρωσε τις Αρχές

Must Read

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμό σημειώθηκε νωρίτερα στον Κολωνό, στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Παλαμίδου, καθώς ένας άνδρας τραυματίστηκε από σφαίρα αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης και επεισοδίου που σημειώθηκε μετά από ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στην Ομόνοια.




Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, στις 11:14 υπήρξε ενημέρωση της Άμεσης Δράσης από το κουμπί συναγερμού που πάτησε υπάλληλος υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Αχιλλέως 19.

Όπως διαπιστώθηκε, ένας άνδρας άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία αλλά κατά τη διαφυγή του ένας υπάλληλος πάτησε το κουμπί συναγερμού, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας Δίας και περιπολικά της Άμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη στη διασταύρωση των οδών Λένορμαν και Παλαμιδίου.



Εκεί, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία και όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο άνδρας απείλησε τους αστυνομικούς με μαχαίρι, γι αυτό ένας από αυτούς, τον πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Ο τραυματίας διακομίστηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο (που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο) στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τραύμα στην κοιλιά.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής και ήδη έχουν ξεκινήσει να καταθέτουν μάρτυρες, ενώ αναζητείται και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας και της γύρω περιοχής.



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This