Δάκρυα στη Ρόδο για τον χαμό του Γιώργου – Τι λέει η οικογένεια του εθελοντή πυροσβέστη που άφησε πίσω του 2 παιδιά

Διασωληνώθηκε με αναπνευστικό πρόβλημα και κατέληξε - Χάθηκε ένας ήρωας που έδωσε μάχη με αυταπάρνηση στα πύρινα μέτωπα της Ρόδου

Must Read

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία του Πυλώνα Ρόδου μετά την είδηση ότι ο εθελοντής πυροσβέστης Γιώργος Χατζηνικόλας, ο οποίος έδωσε τιτάνια μάχη στο πύρινο μέτωπο, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, σε ηλικία μόλις 40 ετών.

Ο Γιώργος που άφησε πίσω του οικογένεια με δύο παιδιά, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον Πυλώνα. Ανιδιοτελής και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του, ρίχτηκε από το πρώτο λεπτό στο πύρινο μέτωπο που κατέκαψε το νησί.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ της Τρίτης με συμπτώματα δύσπνοιας και λίγες ώρες μετά κατέληξε. Αρχικά, οι γιατροί του συνέστησαν να επιστρέψει στο σπίτι του, ωστόσο, μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είχε υγρό στον πνεύμονα. Αμέσως εισήχθη σε ΜΕΘ για να αφαιρεθεί το υγρό, ωστόσο δεν τα κατάφερε και υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Η οικογένειά του ζητά απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του προκειμένου να διαπιστωθεί αν η επιχείρησή του στις φωτιές επιβάρυνε την υγεία του.

«Ήταν κάθε μέρα στις φωτιές»

Όπως τονίζει συγγενής του 40χρονου που εργαζόταν στον κλάδο του τουρισμού, ο Γιώργος δεν είχε προβλήματα υγείας, όμως πιθανόν η υγεία του να επιβαρύνθηκε από την μάχη με τις φλόγες.

«Ήταν κάθε μέρα στις φωτιές. Ήταν μπροστά στις φλόγες καθημερινά. Οι δικοί του υποθέτουν πως το υγρό που είχε μαζέψει στον πνεύμονα ήταν από τις προηγούμενες ημέρες. Περιμένουμε την ιατροδικαστική εξέταση για να δούμε γιατί δεν είχε ποτέ προβλήματα υγείας. Ούτε πέρασε κάποιο κρύωμα ή κάτι άλλο» λέει η ξαδέλφη του 40χρονου εθελοντή μιλώντας στο protothema.gr.

H νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να διαλευκάνει τα αίτια θανάτου του εθελοντή πυροσβέστη που πάλεψε να σώσει τον τόπο τους συμπολίτες του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This