«Είχα πέσει για ύπνο» – Τι είπε στους αστυνομικούς ο σύζυγος της Γερμανίδας τουρίστριας που βρέθηκε με μια σφαίρα στην πλάτη

Κλήθηκε να δώσει πολλές φορές κατάθεση - Γιατί ειδοποίησε ην αστυνομία 5 ώρες αφότου ήταν νεκρή

Must Read

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την υπόθεση-θρίλερ στο Πήλιο με την 59χρονη Γερμανίδα τουρίστρια που όπως διαπιστώθηκε 11 ημέρες αφότου βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της από τον σύζυγό της, είχε δολοφονηθεί.

Η Γερμανίδα που παραθέριζε στην περιοχή Μηλίνα του Νότιου Πηλίου έφερε τραύμα από όπλο 22 χιλιοστών, στην πλάτη, το οποίο δεν είχε εντοπιστεί και αρχικά θεωρήθηκε ότι ο θάνατός της επήλθε από παθολογικά αίτια.

Παρά τις έρευνες των αρχών στην περιοχή, το όπλο μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. Ο σύζυγος της 59χρονης κατέθεσε αρκετές φορές, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε προσαχθεί.

Στην κατάθεσή του, ο 62χρονος σύζυγός της υποστήριξε σύμφωνα με το mega, ότι την ώρα της δολοφονίας, ο ίδιος βρισκόταν στο σπίτι με έναν μάστορα που εκτελούσε εργασίες και όταν τελείωσε, πήγε να ξαπλώσει και κοιμήθηκε. Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, όταν ξύπνησε και βγήκε στην αυλή όπου βρήκε νεκρή την γυναίκα του. Με αυτό τον τρόπο απάντησε στις επίμονες ερωτήσεις για τον λόγο που ειδοποίησε τις Αρχές αρκετές ώρες μετά τον θάνατο της 59χρονης. 


 

Κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε και η κόρη του θύματος που ταξίδεψε σήμερα στη χώρα μας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ επικοινώνησε και με τις γερμανικές αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί αν το ζευγάρι είχε προβλήματα.

Παράλληλα, προκαλεί ενδιαφέρον το γεγονός ότι η 59χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε ανηφορικό σημείο μπροστά από την καγκελόπορτα του σπιτιού του. Δηλαδή κατευθυνόταν προς την πόρτα όταν την πυροβόλησαν.



Οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει ίχνη παραβίασης ή διάρρηξης, ενώ το υλικό που έχουν συγκεντρώσει από τις κάμερες της περιοχής είναι φτωχό. Σημειώνεται ότι η σφαίρα και τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από το σπίτι έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλειστεί τίποτα και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Δείτε επίσης:

Θρίλερ με τη νεκρή Γερμανίδα τουρίστρια στο Πήλιο: Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ

Θρίλερ στο Πήλιο: Σκυμμένος ο δολοφόνος πυροβόλησε την τουρίστρια πισώπλατα – Τι αναφέρει η ιατροδικαστική

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This