Θρίλερ στο Πήλιο: Σκυμμένος ο δολοφόνος πυροβόλησε την τουρίστρια πισώπλατα – Τι αναφέρει η ιατροδικαστική

Πυκνό μυστήριο με την δολοφονία που αρχικά θωρήθηκε αιφνίδιος θάνατος - Ανακρίνεται ο σύζυγός της

Must Read

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση με την 58χρονη τουρίστρια από τη Γερμανία που βρέθηκε νεκρή στο Πήλιο και αρχικά θεωρήθηκε ότι έχασε τη ζωή της από αιφνίδιο θάνατο. Η γυναίκα έκανε διακοπές με τον σύζυγό της, όταν σύμφωνα με τον ίδιο, την βρήκε νεκρή ξαφνικά στην αυλή του σπιτιού που διέμεναν στη Μηλίνα.  

Όπως διαπιστώθηκε στην ιατροδικαστική εξέταση, η οποία έγινε με καθυστέρηση 11 ημερών, η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα δολοφονίας, καθώς έφερε τραύμα από όπλο στον θώρακα και πλέον έχει ξεκινήσει έρευνα από την ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο δολοφόνος της 58χρονης, την πλησίασε σκυμμένος και την πυροβόλησε στην αριστερή πλευρά της πλάτης, με στραμμένη την κάννη του όπλου (πιθανόν 22mm) προς τα επάνω. Δηλαδή την πυροβόλησε πισώπλατα και ενώ ο ίδιος, ήταν σκυμμένος.

Ο συγκεκριμένος τύπος όπλου και  η συγκεκριμένη σφαίρα, αφήνουν πολύ μικρά ίχνη στο τραύμα, με ελάχιστα ίχνη στην πύλη εισόδου της σφαίρας και αυτός είναι ο λόγος που αρχικά ο θάνατος αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια.

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής εκτίμησε ότι η γυναίκα είχε πεθάνει λίγες ώρες νωρίτερα από τη στιγμή που σύμφωνα με τον σύζυγό της, την εντόπισε πεσμένη στην αυλή. Ο ίδιος έχει καταθέσει στους αστυνομικούς και αναμένεται να δώσουν κατάθεση και οι κόρες της που ήρθαν από το εξωτερικό, σύμφωνα με το newsit.

Η ιατροδικαστική έκθεση

Στην αναφορά της στην ΕΛΑΣ, η  ιατροδικαστής της Υπηρεσίας της Λάρισας Χρυσαυγή Κούση αναφέρει: «Κατά την ιατροδικαστική εξέταση της θανούσης διαπιστώθηκε ότι αυτή φέρει τραύμα ως επί πύλης εισόδου βλήματος στην αριστερή οπίσθια θωρακική επιφάνεια, με φορά από πίσω προς τα εμπρός και με ανωφερή πορεία.

Η πορεία του βλήματος διαπερνά το 9 – 10 μεσοπλεύριο διάστημα, τον κάτω λοβό του αριστερού πνεύμονα, το περικάρδιο, το οπίσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς, το πρόσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς – (διαμπερές τραύμα καρδιάς), το δεύτερο– τρίτο  μεσοπλεύριο διάστημα, τα μαλακά μόρια άνωθεν του αριστερού μαστού, χωρίς πύλη εξόδου.

Συναφώς αναφέρεται ότι πρόκειται για βολίδα πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος, πιθανόν 22mm. Η πύλη εισόδου δεν ήταν εμφανής. Το φόρεμα της θανούσης φέρει αντίστοιχα στο σημείο πολύ μικρή οπή». 


 

Για το περιστατικό στην περιοχή Μηλίνα, η αστυνομία αναφέρει:

 «Στην από 24 Ιουλίου 2023 σημαντική αναφορά του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας και από την 25 Ιουλίου 2023 πρωινή αναφορά συμβάντων της υπηρεσίας μας, αναφέρθηκε ο αιφνίδιος θάνατος της B.S  γεννηθείσας στις 13 Νοεμβρίου 1964 στο Zeibrucken Γερμανίας, προσωρινής κάτοικου Μηλίνας του Δήμου Πηλίου και συγκεκριμένα ότι αυτή ανευρέθη πεσμένη, χωρίς τις αισθήσεις της, εντός αύλειου χώρου της οικίας που κατοικούσε προσωρινά με τον σύζυγό της B.L  ο οποίος είναι γεννηθείς το 1961 στη Γερμανία με τον οποίο διέμενε στην Ελλάδα.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με συνοδό γιατρό του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής όπου διαπίστωσε το θάνατο της ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λάρισας.

Σε συνέχεια των ανωτέρω, σήμερα 26 Ιουλίου 2023 και περί ώρα 10:30, ενημερώθηκε ο αναπληρωτής διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου από την ιατροδικαστή κυρία Κούση Χρυσαυγή της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας για την ιατροδικαστική εξέταση της θανούσης». 

Δείτε επίσης:

Ανατροπή θρίλερ: Δολοφονήθηκε με σφαίρα στο θώρακα Γερμανίδα τουρίστρια στο Πήλιο! – Υπό έρευνα σύζυγος και «περιβάλλον»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This