Τρόμος σε δρομολόγιο του ΚΤΕΛ: Άγνωστοι πέταξαν πέτρες και τραυμάτισαν τον οδηγό

Must Read

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες σε ένα από τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αθήνα-Κέρκυρα καθώς άγνωστοι έβαλαν στόχο το λεωφορείο και άρχισαν να πετούν πέτρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε την ώρα που το λεωφορείο κινείτο στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών.

Το αποτέλεσμα της απαράδεκτης συμπεριφοράς που επέδειξαν κάποιοι ανεγκέφαλοι είναι να τραυματιστεί ο οδηγός καθώς πετάχτηκαν θραύσματα από γυαλιά γιατί με την επίθεση έσπασε ένα πλευρικό τζάμι και μέρος του παρμπρίζ.

Όπως είναι φυσικό το δρομολόγιο χρειάστηκε να διακοπεί και οι επιβάτες μεταφέρθηκαν με άλλο λεωφορείο στον προορισμό τους.

Μάλιστα, όπως είπε ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ,  δεν είναι η πρώτη φορά που υπεραστικά λεωφορεία δέχονται επίθεση στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά και η αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This