Συγκλονίζει ο αδερφός της 43χρονης αστυνομικού: «Ένα σφαγείο το σπίτι της»

Αύριο μπορεί η γυναίκα να αποσωληνωθεί

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Στην σοκαριστική κατάσταση στην οποία αντίκρισε το σπίτι της 43χρονης αστυνομικού στην Λάρισα η οποία ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον 54χρονο σύζυγό της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο αδερφός της. Παράλληλα, μίλησε και για την υγεία της γυναίκας.

Αρχικά μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ανέφερε ότι η αδερφή του θα παραμείνει διασωληνωμένη μέχρι αύριο, Δευτέρα ενώ τόνισε ότι δεν είναι σε καταστολή.

Όσο για την εξωτερική της εικόνα, μετά τα χτυπήματα είπε ότι «είναι άθλια».

«Δεν είναι σε καταστολή αλλά έχει υπερβολικό πόνο στα μάτια της, τώρα ανοίγουν. Αν η κατάστασή της πάει όπως είναι τώρα, απ’ τη Δευτέρα θα αρχίσουν να βγαίνουν τα σωληνάκια. Η εικόνα ήταν άθλια», ανέφερε.

Τα χτυπήματα στην γυναίκα ήταν τόσο βαριά ώστε υπέστη ρήξη σπλήνας και νεφρού μέσα στα πλευρά. Χτυπημένη είναι και στο πρόσωπο, αφού ο δράστης της κατάφερε χτυπήματα στη μύτη, τη γνάθο και το στόμα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Χρήστο Κραβαρίτη, «το πρόσωπο έχει δεχθεί μακροσκοπικώς εμφανείς πολλαπλές πλήξεις, είναι πλήρως παραμορφωμένο από τα χτυπήματα».

Ο νταής σύζυγος της αστυνομικού έχει συλληφθεί και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή βία, και πρόκληση σωματικών βλαβών ενώ αναμένεται να απολογηθεί αύριο.

Την φροντίδα των παιδιών της έχε αναλάβει ο αδερφός της.

Το σπίτι της 43χρονης, όπως ανέφερε ο ίδιος, ήταν σε μια πρωτοφανή κατάσταση καθώς υπήρχαν αίματα παντού.

«Έχουν βάλει καθαρίστρια να καθαρίσει το σπίτι, είναι γεμάτο αίματα. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση», ανέφερε αρχικά  και πρόσθεσε «ένα σφαγείο. Αίματα παντού, στα τοιχία, στο δάπεδο, τι μπορείς να δεις σε μια τέτοια εικόνα, σε ένα τέτοιο περιστατικό. Ακαταστασία».

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

Έσπασε τη σιωπή της η 43χρονη αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 53χρονο σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στη Λάρισα, επειδή η γυναίκα ήθελε να χωρίσουν καθώς δεν άντεχε άλλο την κόλαση στην οποία την υπέβαλλε κατά τα 15 χρόνια του γάμου τους, ο ιδιοκτήτης ταβέρνας στη Νεάπολη της θεσσαλικής πόλης.

Η μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, μίλησε στην ΕΡΤ για τον ξυλοδαρμό της και το πως αυτός συνέβη:

«Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει  να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα».



Όπως είπε η 43χρονη, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο σύζυγός της, της άσκησε σωματική βία και επεσήμανε ότι στο παρελθόν του είχε κάνει μήνυση για απειλή:

«Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου».

Όσο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται όσο νοσηλεύεται ακόμη στο ΠΓΝ Λάρισας; Η αστυνομικός απάντησε λιτά, αλλά σοκαριστικά:

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς».

Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας, τα οποία προκαλούν οργή και απογοήτευση, μόνο στη Λάρισα και μόνο τον Ιούλιο, υπήρξαν 35 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Δείτε επίσης:

«Βοήθεια, με σκοτώνει…» – Η κραυγή που έσωσε τη ζωή της 43χρονης αστυνομικού – Ανεξέλεγκτος ο σύζυγός της

Ξυλοδαρμός 43χρονης στη Λάρισα: «Την ζήλευε», λέει η μητέρα της – Καλλιακμάνης: «Αν αργούσε η Αστυνομία 5 λεπτά θα την σκότωνε»

Εκτός κινδύνου η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε στην Λάρισα – Είχε επικοινωνία με τον Υπ. Προστασίας του Πολίτη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This