Θρήνος σε Ροδόπη και Πιερία – Σκοτώθηκαν δύο 20χρονοι

Must Read

Δύο τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν σε δύο διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, στην Ροδόπη και την Πιερία αντίστοιχα, παρασέρνοντας στο θάνατο δύο παλικάρια μόλις 20 ετών και προκαλώντας απέραντη θλίψη στις οικογένειές τους.

Συγκεκριμένα, τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Χαμηλού – Βελκίου, όταν τρακτέρ που οδηγούσε ένας 41χρονος άνδρας παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 20χρονο, ο οποίος κινείτο πεζός, εγκαταλείποντάς τον.

Έπειτα από έρευνες των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ο δράστης εντοπίστηκε σε οικισμό της Ροδόπης και συνελήφθη. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών.

Την ίδια στιγμή, λίγο μετά τις 7 το πρωί σήμερα το πρωί περίπου στο 437 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα, ένα όχημα που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός συγκρούσθηκε με ένα άλλο ΙΧ που οδηγούσε 49χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου οδηγού.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Πιερίας.

Δείτε επίσης:

Καλαμάτα: Νεκρός 40χρονος σε τροχαίο με μηχανή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This