Χαλκιδική: Κινητοποιήσεις με αφορμή το «Κίνημα της Πετσέτας» σε Νικήτη και Νέα Ποτίδαια

Εξαπλώνεται....

Must Read

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νικήτη Χαλκιδικής, με βασικό αίτημα την ελεύθερη πρόσβαση για όλους στις παραλίες, με τους διαμαρτυρόμενους της περιοχής να λαμβάνουν τη… σκυτάλη του πολυσυζητημένου «Κινήματος της Πετσέτας» από τους Παριανούς.

Ειδικότερα, παραθεριστές της Χαλκιδικής και κάτοικοι της Νικήτης συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 10:30 το πρωί στο γήπεδο του χωριού και κατά τις 11:00 ξεκίνησαν πορεία για την παραλία, φωνάζοντας συνθήματα κατά των αυθαιρεσιών και υπέρ των ελεύθερων παραλιών. Αντίστοιχη συγκέντρωση, μάλιστα, έλαβε χώρα και στη Νέα Ποτίδαια, στον δήμο Νέας Προποντίδας, όπου πραγματοποιήθηκε επίσης πορεία διαμαρτυρίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι «υποκινητής» των εν λόγω κινητοποιήσεων είναι η διαδικτυακή ομάδα «Κίνημα πολιτών για ελεύθερες και προσβάσιμες παραλίες στη Χαλκιδική», η οποία και κατάφερε να ξεπεράσει τα 8.000 μέλη μέσα σε μόλις τρεις ημέρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This