Συλλήψεις Κροατών χούλιγκαν με μαχαίρια και ρόπαλα στα σύνορα των Ευζώνων

Ξεχαρβαλωμένο το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη, άφησε τη ναζιστική συμμορία να σφάζει Έλληνες!

Must Read

Σε επτά Κροάτες χούλιγκαν πέρασαν χειροπέδες οι Αρχές, τους οποίους εντόπισαν στα σύνορα των Ευζώνων καθώς προσπαθούσαν να διαφύγουν από τη χώρα μας, γεγονός που, δυστυχώς, αποτελεί μια ακόμη απόδειξη του πώς λειτουργεί το «επιτελικό κράτος» της κυβέρνησης Μητσοτάκη: πρώτα συνέβη το κακό και ύστερα αποφάσισαν να λάβουν μέτρα οι υπεύθυνοι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, κατά τον έλεγχο στο βαν στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν μαχαίρια και ρόπαλα, τα οποία φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν στα χθεσινοβραδινά αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έχασε τη ζωή του ο 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσουρής. Ως εκ τούτου, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να συλλάβουν τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του αλβανικού καναλιού Top Channel, οι ελληνικές Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς έναν ακόμη Κροάτη χούλιγκαν, ηλικίας 19 ετών, ο οποίος επίσης προσπάθησε να διαφύγει από την Ελλάδα μετά  από τα επεισόδια. Σύμφωνα πάντα με το αλβανικό μέσο, ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στην αστυνομική υποδιεύθυνση Ιωαννίνων, όπου και ανακρίνεται.


Κι όλα αυτά, την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε πολύ καλά και μάλιστα από… δεκάδες πηγές (Europol, Κροατικές αρχές, Αστυνομία του Μαυροβουνίου, ΣΤΑ.ΣΥ…), για τα σχέδια των αιμοσταγών Κροατών χούλιγκαν. Και, παρ’ όλα αυτά άφησε περίπου 150 από δαύτους να διασχίσουν ανενόχλητοι τη μισή χώρα και να φτάσουν στην Αθήνα, για να εξαπολύσουν την επίθεσή τους, σε συνεργασία, μάλιστα, με Έλληνες χούλιγκαν!

*πηγή φωτο: top-channel.tv

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This