Νέο βίντεο: Το τάγμα θανάτου περνούσε ανενόχλητο με ρόπαλα – Πίσω τους 7 αστυνομικοί με… φακούς

Περπατούσαν με καδρόνια και σιδηρολοστούς στα χέρια αλλά δεν τους σταμάτησε κανείς!

Must Read

Αίσθηση προκαλεί το νέο βίντεο από την δολοφονική επίθεση των νεοναζί Κροατών χούλιγκαν, για την έλευση των οποίων η ΕΛΑΣ είχε ενημερωθεί αλλά δεν έκανε καμία προσπάθεια να τους εμποδίσει.

Όπως φαίνεται και στο νέο βίντεο του Star, το τάγμα του θανάτου περπατά ανενόχλητο στο δρόμο, λίγο προτού φτάσει έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, και δολοφονήσει τον 29χρονο φίλαθλο, Μιχάλη Κατσουρή.

Ντυμένοι στα μαύρα, πάνω από 100 χούλιγκαν φαίνονται να περπατούν οπλισμένοι με καδρόνια, σιδηρολοστούς, ρόπαλα ακόμα και αλυσίδες, λίγο προτού δοθεί το σύνθημα για την επίθεση. Μάλιστα, δύο από αυτούς φορούν κράνος, ενώ κάποιοι έχουν φροντίσει να καλύψει τα πρόσωπά τους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μόλις ένα λεπτό αργότερα, η κάμερα κατέγραψε… μόλις 7 αστυνομικούς να παρακολουθούν τους χούλιγκαν με… φακούς.


Δηλαδή, εκτός από το ότι η ΕΛΑΣ είχε ενημερωθεί και γνώριζε την «κάθοδο» των σκληρών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αφού εντόπισαν και την αυτοκινητοπομπή στην Ελευσίνα, έστειλαν μόλις 7 αστυνομικούς απλά να… συνοδεύουν τους οπλισμένους χούλιγκαν, στους οποίους δεν έπρεπε καν να επιτραπεί η είσοδος στη χώρα.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This