Περίεργη υπόθεση στο Ελευθέριος Βενιζέλος με Βούλγαρο «ολιγάρχη»

Επιχείρησε να εισέλθει στη χώρα μας ενώ απασχολεί την Ίντερπόλ

Must Read

Βούλγαρος μεγιστάνας ο οποίος έχει εμπλακεί σε σκοτεινές υποθέσεις, έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν ενώ διερευνάται η συμμετοχή του σε επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, επιχείρησε να εισέλθει στη χώρα μας μέσω του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, μαζί με το γιο του..

Συγκεκριμένα, ο Συγκεκριμένα, ο Α.Ι.Τ μαζί με τον γιο του R,T, επιχείρησαν να περάσουν από τον έλεγχο. Οι διωκτικές αρχές όμως αυτή τη φορά κινήθηκαν άμεσα και τον προσήγαγαν. Εντέλει, η είσοδος του στην χώρα απετράπη. Δεν έγινε όμως το ίδιο με τον γιο του, ο οποίος εντέλει πέρασε κανονικά αφού δεν υπήρχε κάποια ενημέρωση για το πρόσωπο του.

Οι αρχές πλέον προσπαθούν να εντοπίσουν τις επαφές που έχει ο Βούλγαρος στη χώρα μας καθώς και το μέρος το οποίο θα διέμενε κατά την παραμονή του εδώ.

Ο συγκεκριμένος ολιγάρχης είχε συλληφθεί το 2020 μετά από έρευνα της Ιντερπόλ, ενώ είχε αφεθεί ελεύθερος καταβάλλοντας ένα ποσό – ρεκόρ για τα δεδομένα της Βουλγαρίας. Κατηγορείται για υπόθεση εκτεταμένης διαφθοράς, γεγονός που κάνει την επίσκεψη του στην χώρα μας ακόμα πιο ύποπτη καθώς δυστυχώς έχουμε καταντήσει ένα τεράστιο πλυντήριο ξεπλύματος χρήματος από εγκληματικές δραστηριότητες. Αυτός είναι και ο λόγος που οι αρχές ξεσκονίζουν τα πάντα γύρω από την επίσκεψη του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This