Ντ. Μπάγεβιτς για θάνατο 29χρονου: «Νιώθω λες και με μαχαίρωσαν»

Σοκαρισμένος ο πρώην αθλητικός παράγοντας της ΑΕΚ

Must Read

Απόλυτα σοκαρισμένος δηλώνει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από τον άδικο χαμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι Κροάτες χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

«Είμαι λυπημένος, σοκαρισμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνθρωπος μπορεί να χάσει τη ζωή του με τέτοιο τρόπο. Ξέρω το μέρος, όπου συνέβη το θλιβερό γεγονός, υπάρχουν πάντα φίλοι της ΑΕΚ εκεί, ειδικά νεαρής ηλικίας γύρω από το γήπεδο. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν άνθρωπο να πεθαίνει μπροστά από το γήπεδό του. Νιώθω λες και κάποιος μου κάρφωσε ένα μαχαίρι, είναι τρομερό», ανέφερε αρχικά ο Μπάγεβιτς, μιλώντας στην ιστοσελίδα Sportske novosti.

Ο πρώην αθλητικός παράγοντας της ΑΕΚ θεωρεί πως ήταν σωστή η απόφαση ο αγώνας να αναβληθεί.

«Έπρεπε να αναβληθεί, καθώς κανένας δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια στο γήπεδο. Το παιχνίδι δεν θα τέλειωνε αν άρχιζε, η αναβολή ήταν η μόνη λύση. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει, σε τέτοιες συνθήκες το ποδόσφαιρο δεν είναι προτεραιότητα».

Καταλήγοντας δήλωσε για ακόμη μια φορά τον αποτροπιασμό του για το άγριο περιστατικό:

«Είναι μια μεγάλη σφαλιάρα στο ποδόσφαιρο. Είναι απαράδεκτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Λυπάμαι απερίγραπτα για τον νεκρό, τους γονείς του. Η απόφαση της αναβολής είναι σωστή, η ανθρώπινη ζωή και η θλίψη όσων έχασαν τον αγαπημένο τους με τέτοιο τρομερό τρόπο, πρέπει να γίνει σεβαστή».

Δείτε επίσης:

Ουδείς υπουργός δεν παραιτείται, η κυβέρνηση κρύβεται και τα στελέχη της μιλούν για… «πανευρωπαϊκό φαινόμενο»!
 
Σιγή ασυρμάτου από Μητσοτάκη για τη φονική επίθεση των ακροδεξιών χούλιγκαν στη χώρα μας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This