Ουδείς υπουργός δεν παραιτείται, η κυβέρνηση κρύβεται και τα στελέχη της μιλούν για… «πανευρωπαϊκό φαινόμενο»!

Η αλαζονεία σε όλο το μεγαλείο της με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Νικολακόπουλου, να μιλά για «εγκλήματα που συμβαίνουν»

Must Read

Δεν έχει πάτο το θράσος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά το επιχειρησιακό φιάσκο στη Νέα Φιλαδέλφεια και την ανικανότητα του επιτελικού κράτος να σταματήσει την αιματηρή επίθεση των Κροατών χούλιγκαν, ανύπαρκτοι βουλευτές μιλούν ξαφνικά και αναδεικνύουν για άλλη μια φορά την αλαζονεία και την έπαρση τους…

 






Μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει «εξαφανισμένος» ενώ κανείς υπουργός δεν φρόντισε να παραιτηθεί! Μάλιστα, ξαφνικά μάθαμε και την ύπαρξη ενός βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος από το 2019 που εκλέχθηκε βουλευτής Ηλείας και δεν είχε πει κουβέντα, αποφάσισε να μιλήσει σε μία χρονική περίοδο που η χώρα θρηνεί έναν νέο λόγω την ανύπαρκτης παρουσίας του επιτελικού κράτους, καθώς οι Κροάτες δολοφόνοι ανενόχλητοι «εισέβαλαν» στην Ελλάδα,  επικοινωνούσαν με τους ντόπιους συνεργάτες τους και συναντήθηκαν τελικά μαζί τους για το «ραντεβού θανάτου» στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Για τους συνεργάτες του πρωθυπουργού πρόκειται για ένα «πανευρωπαϊκό φαινόμενο»! Αυτό είναι το νόημα της παρέμβασης του «γαλάζιου» βουλευτή Ηλείας, Ανδρέα Νικολακόπουλου, μέσω της οποίας έστω και αργά (εκλέχτηκε για πρώτη φορά το 2019) γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό!

 «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ζητάει την παραίτηση του υπουργού για κάθε επιχειρησιακό λάθος της ΕΛ.ΑΣ. και για κάθε ανθρωποκτονία η οποία γίνεται στη χώρα. Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα είχαμε αλλαγή υπουργών συχνά. Εγκλήματα συμβαίνουν είναι ένα πανευρωπαϊκό ζήτημα, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ. Η αλαζονεία σε όλο το μεγαλείο της! Ας τον έχουν υπόψη τους στο Μαξίμου για τον πρώτο ανασχηματισμό, καθώς εκφράζει άριστα το κλίμα που επικρατεί στα ηγετικά κλιμάκια του κυβερνώντος κόμματος! Άλλωστε, όπως πάνε, ο ανασχηματισμός θα χρειαστεί γρήγορα, για να αντιμετωπιστεί, έστω και προσωρινά, η λαϊκή δυσαρέσκεια!

Διαβάστε ακόμα:

Σιγή ασυρμάτου από Μητσοτάκη για τη φονική επίθεση των ακροδεξιών χούλιγκαν στη χώρα μας 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This