Σοκ! Γονείς καταγγέλουν ελληνική εταιρεία που διακινεί πατατάκια με γεύσεις γεννητικών οργάνων!

Τα μικρά παιδιά έχουν πολύ εύκολη πρόσβαση σε αυτά

Must Read

Σωρεία καταγγελιών δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ελληνική εταιρεία με έδρα τα Χανιά της Κρήτης η οποία διακινεί πατατάκια με γεύσεις γεννητικών οργάνων (!) τα οποία αν και απευθύνονται σε ενήλικες κάνουν θραύση στα μικρά παιδιά!

Τα πατατάκια κατασκευάζονται από την λιθουανική εταιρεία Chazz, η οποία αρχικά τα κυκλοφόρησε το 2022 με γεύση αιδοίου και στη συνέχεια και με γεύση πέους!

Σύμφωνα με την εταιρεία το προϊόν δημιουργήθηκε με αφορμή μια έρευνα που καταδεικνύει πως «οι μιλένιαλς κάνουν τρεις φορές λιγότερο σεξ από τους γονείς τους στην ίδια ηλικία».

Οι συσκευασίες των προϊόντων είναι από μόνες τους ιδιαίτερα προκλητικές.

Πάνω στη συσκευασία με τη γεύση των γυναικείων γεννητικών οργάνων φιγουράρει μια χυμώδης γυναίκα με κόκκινα εσώρουχα που θυμίζει την Τζέσικα Ράμπιτ ενώ στην αντίστοιχη συσκευασία για τα αντρικά γεννητικά όργανα απεικονίζεται ένας άντρας, σαν τον Ταρζάν.

Δείτε τα επίμαχα πατατάκια:

Μάλιστα, πάνω στη συσκευασία η εταιρεία περνά και τα δικά της μηνύματα γράφοντας «όλα τα σώματα είναι νόστιμα» και «ναι στο σεξ». 

Το ζήτημα που έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τους γονείς είναι ότι τα παιδιά τους μπορούν να προμηθεύονται τα πατατάκια από το ίντερνετ καθώς μία από τις χώρες διανομής είναι και η Ελλάδα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα τα προϊόντα κυκλοφορούν και σε περίπτερα κάνοντας ακόμα πιο εύκολη την πρόσβαση!

Στη συσκευασία του προϊόντος τονίζεται ότι απευθύνεται σε καταναλωτές πάνω από 18 ετών, αλλά στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις επισημάνσεις τροφίμων, δεν προβλέπεται ηλικιακή κατηγοριοποίηση των τροφίμων εκτός από αυτά που αφορούν τα βρέφη.

Αυτό σημαίνει ότι οι περιπτεράδες δεν μπορούν να κατηγορηθούν εάν τα πουλήσουν σε ανήλικους.

Τον περασμένο Απρίλιο τα εν λόγω πατατάκια είχαν κάνει την εμφάνισή τους και στην ελληνική τηλεόραση με την ηθοποιό Σμαράγδα Καρύδη να τα δοκιμάζει σε τηλεοπτική εκπομπή. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This