Σκληρή «βεντέτα» πίσω από τη δολοφονία του 51χρονου στους Παξούς

Το «βαρύ» παρελθόν του 51χρονου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο νησί

Must Read

Υπόθεση που θυμίζει κινηματογραφικό σενάριο είναι τα όσα φέρεται να έχουν προηγηθεί πριν από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 51χρονου Αλβανού Αντρέα Καλέμι στους Παξούς.

Ο Καλέμι δέχτηκε τουλάχιστον δέκα πυροβολισμούς το βράδυ της Τετάρτης, ενώ βρισκόταν στο λιμάνι της Λάκκας. Αφού μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Παξών, ο 51χρονος στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως μεταδίδουν τα Αλβανικά ΜΜΕ, ο Καλέμι ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την γυναίκα και τα παιδιά του, στις 5 Αυγούστου, πιθανότατα για να «κρυφτεί». Ο 51χρονος, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για τη δολοφονία δύο ανθρώπων στο Βέλγιο το 2001, θεωρείται ύποπτος στην Αλβανία για εμπλοκή στη δολοφονία του Έντμοντ Πάπα στα Τίρανα, ενός εκ των ισχυρότερων εμπόρων ναρκωτικών στη χώρα που μετέφερε ναρκωτικά από την Τουρκία στην Αλβανία και από εκεί, στην Αγγλία.


Φαίνεται ότι η δολοφονία του Καλέμι δεν ήταν απλά ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αλλά… βεντέτα, στην οποία εμπλέκονται «μεγάλα» κεφάλια της μαφίας στην Αλβανία.

Έντμοντ Πάπα

Η δολοφονία του Πάπα ήρθε ως απάντηση στην εξάρθρωση συμμορίας «αντιπάλου» του, και η αστυνομία συνδέει τις δύο δολοφονίες, καθώς ο Πάπα και ο αντίπαλός του συναντήθηκαν στους Αγίους Σαράντα δύο ημέρες πριν από τη δολοφονία του. Σε αυτή τη συνάντηση, εικάζεται ότι κάτι δεν πήγε καλά. Ο 49χρονος Πάπα έπεσε νεκρός από σφαίρες στις 16 Δεκεμβρίου 2022, μέσα σε μπαρ στα Τίρανα. Σύμφωνα με το Top Channel, ο Πάπα στην Αλβανία ζούσε κυρίως μεταξύ Αγίους Σαράντα και Φιέρ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά συχνά ταξίδευε στο εξωτερικό.

O Πάπα είχε εκτελέσει τον 27χρονο ξάδερφο του Καλέμι

Παράλληλα, ο 51χρονος Καλέμι που δολοφονήθηκε στους Παξούς, ήταν ξάδερφος του Αλεκσάντερ Σαντικάι, ενός 27χρονου ο οποίος δολοφονήθηκε στις 11 Ιουνίου στα Τίρανα, όταν εξερράγη βόμβα στο αυτοκίνητό του.

Αλεκσάντερ Σαντικάι

Εντολή για τη δολοφονία του έδωσε ο Πάπα, καθώς σύμφωνα με όσα λέει ο πατέρας του 27χρονου, ο γιος του είχε αγοράσει 100 κιλά χασίς χωρίς να τελικά να του δώσει τα χρήματα.

Δείτε επίσης:

Πυροβολισμοί στους Παξούς: Τουλάχιστον 10 φορές χτύπησε το θύμα ο δράστης!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This