Πυροβολισμοί στους Παξούς: Τουλάχιστον 10 φορές χτύπησε το θύμα ο δράστης!

Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση

Must Read

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ένας άντρας με Αλβανική καταγωγή από έναν ομοεθνή του στους Παξούς. Σύμφωνα με αυτές, το θύμα ήταν ο 51χρονος Ανδρέας Καλέμι και δέχθηκε τουλάχιστον 10 πυροβολισμούς από τον δράστη!

Το θύμα είχε έρθει για διακοπές στους Παξούς με την σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά του από το περασμένο Σάββατο. Μάλιστα, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις τοπικές αρχές.

Το βίαιο περιστατικό με τους πυροβολισμούς έγινε χθες ενώ ο 51χρονος βρισκόταν στην περιοχή Λάκκα με τον δράστη να εξαφανίζεται χωρίς κανείς να τον αντιληφθεί. Ο τελευταίος είχε εισέλθει στην χώρα μας από την Κακκαβιά, σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr.  Πηγές αναφέρουν πως η αιματηρή επίθεση ήταν αποτέλεσμα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Παξών και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Δείτε φωτογραφία του θύματος:

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση το λιμενικό σώμα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Παξών, για ύπαρξη άνδρα στην παραλιακή χερσαία ζώνη του λιμένα Λάκκα Παξών, ο οποίος είχε δεχθεί πυροβολισμούς από έτερο άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Παξών, της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Παξών.

Στη συνέχεια ο άνδρας μεταφέρθηκε από το ιδιωτικό σκάφος «ΠΑΞΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Λ.Π.805 στον λιμένα Αρρίλα Πέρδικας και έπειτα διακομίσθηκε από ασθενοφόρο όχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Διενεργείται προανάκριση από τον Λιμενικό Σταθμό Παξών».

(κεντρική φωτογραφία protothema.gr)

Δείτε επίσης:

Αιματηρό επεισόδιο στους Παξούς: Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας που πυροβολήθηκε

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This