FREEWIN: Τυχερός σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Τρίπολη κέρδισε 10.000 ευρώ

Κάθε παίκτης, κάθε μέρα, μπορεί να παίξει δωρεάν και να κερδίσει έως και 100.000 ευρώ στο FREEWIN

Must Read

Δεκατρείς σερί σωστές επιλογές έκανε ένας παίκτης του FREEWIN στην Τρίπολη και κέρδισε 10.000 ευρώ. Πρόκειται για πελάτη καταστήματος ΟΠΑΠ, ο οποίος έπαιξε εντελώς δωρεάν FREEWIN μέσω του OPAP Store App, επέλεξε τη σωστή κάρτα στο επίπεδο 13, έκανε cashout και έφυγε με το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Κώστας Μακαρούνης και Δημήτρης Μαλλίρης

«Η κλασική ατάκα που ακούμε από τους πελάτες μας, από τη στιγμή που βγήκε στον αέρα το FREEWIN, είναι “κάτσε να δοκιμάσουμε”. Ε, λοιπόν ο νικητής έκατσε, δοκίμασε και κέρδισε 10.000 ευρώ, παίρνοντας μέρος εντελώς δωρεάν», αναφέρει ο Δημήτρης Μαλλίρης, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Τρίπολη.

Ο Δημήτρης Μαλλίρης, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Τρίπολη

Ο υπεύθυνος του καταστήματος ΟΠΑΠ, Κώστας Μακαρούνης, περιγράφει τη στιγμή που ο παίκτης του FREEWIN κέρδισε το μεγάλο ποσό: «Ήταν απόγευμα Σαββάτου και ο πελάτης είχε έρθει να παίξει ΛΟΤΤΟ και ΤΖΟΚΕΡ. Πριν ετοιμάσει τα δελτία του, έβγαλε το κινητό και μπήκε στο OPAP Store App για να δοκιμάσει την τύχη του στο FREEWIN. Πρόσεξα πως κοιτούσε με μεγάλη προσήλωση την οθόνη του κινητού και πίστεψα πως απλώς διαβάζει κάποιο σημαντικό μήνυμα ή κάτι τέτοιο. Στην πραγματικότητα, εκείνη τη στιγμή, έπρεπε να αποφασίσει αν θα προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο για τις 30.000 ευρώ και κατόπιν για τις 100.000!‘Ηρθε μπροστά στον πάγκο και γεμάτος αγωνία με ρώτησε “κέρδισα όντως 10.000 ευρώ; Μπορείς να δεις αν ισχύει;”. Μου ζήτησε να προχωρήσουμε στη διαδικασία της εξαργύρωσης, επιβεβαιώσαμε και τηλεφωνικά από τον ΟΠΑΠ πως τα χρήματα ήταν κατοχυρωμένα στον συγκεκριμένο αριθμό, φωτογραφήσαμε το στιγμιότυπο και αγκαλιαστήκαμε».

Ο Κώστας Μακαρούνης, υπεύθυνος του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στην Τρίπολη

Καθημερινά έως και 100.000 ευρώ

Το FREEWIN, σύμφωνα με τον κ. Μαλλίρη,  έχει αυξήσει την επισκεψιμότητα στα καταστήματα ΟΠΑΠ, καθώς δίνει στους πελάτες καθημερινά την ευκαιρία να παίξουν δωρεάν και να κερδίσουν έως 100.000 ευρώ. «Δεν είναι λίγοι αυτοί που έρχονται πλέον καθημερινά στο κατάστημά μας για να δοκιμάσουν την τύχη τους στο FREEWIN, το οποίο είναι γρήγορο, απλό και το σημαντικότερο… είναι δωρεάν!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μαλλίρης εξηγεί, επίσης, πώς παίζεται το FREEWIN: «Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρίσκεται κανείς μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ. Ανοίγει την εφαρμογή OPAP Store Αpp και επιλέγει το εικονίδιο του FREEWIN. Στη συνέχεια, αποδέχεται τους όρους συμμετοχής. Στην οθόνη του θα δει δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός είναι να βρει σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP και να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο. Αν βρει τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, κερδίζει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να σταματήσει σε ένα επίπεδο, λαμβάνοντας το έπαθλο του τελευταίου επιπέδου που έχει κερδίσει, όπως έκανε και ο πελάτης μας. Αν, πάλι, επιλέξει τη λάθος κάρτα, χάνει ό,τι έχει κερδίσει, αλλά μπορεί να ξαναπαίξει δωρεάν την επόμενη ημέρα».

Η οθόνη του κινητού του τυχερού που κέρδισε 10.000 ευρώ στο FREEWIN

Το FREEWIN έχει μοιράσει πάνω από 354.000 ευρώ, μέχρι σήμερα, όπως αναφέρεται και μέσα στην εφαρμογή OPAP Store App.  «Αν κάποιος παίξει FREEWIN και ένα παιχνίδι μέσα από το OPAP Store App, λαμβάνει συμμετοχές στην εβδομαδιαία κλήρωση του «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και μπορεί να κερδίσει πλούσια δώρα», προσθέτει ο Κώστας Μακαρούνης.

«Μετά την επιτυχία στο FREEWIN, όλα μπορούν να συμβούν»

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του Δημήτρη Μαλλίρη βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου 42 και μετρά επτά χρόνια λειτουργίας. «Από την πρώτη μέρα που ανοίξαμε σκεφτόμαστε πόσο ωραίο θα ήταν να κέρδιζε κάποιος πελάτης μας ένα μεγάλο τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ,  μιας και στην Τρίπολη δεν έχει βρεθεί ποτέ μεγάλος νικητής στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αφού ζήσαμε μία τόσο σπουδαία επιτυχία στο FREEWIN, όλα μπορούν να συμβούν», τονίζει ο υπεύθυνος του καταστήματος ΟΠΑΠ, Κώστας Μακαρούνης.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μαλλίρης, σημειώνει: «Έχουμε πανηγυρίσει και άλλες επιτυχίες με πελάτες μας που έχουν κερδίσει ποσά έως και 50.000 ευρώ σε παιχνίδια όπως το EXTRA5 και το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This