Δολοφονία 29χρονου Μιχάλη: Λιποθυμικό επεισόδιο έπαθε ο πατέρας του

Οι γονείς του νεαρού είναι τραγικές φιγούρες

Must Read

Στο «Θριάσιο» νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί ο πατέρας του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή ο οποίος έχασε την ζωή του στα επεισόδια που έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχει ένα λιποθυμικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου έκανε εισαγωγή και νοσηλεύεται.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού αναμένεται να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο.

Αύριο είναι η κηδεία του 29χρονου αλλά σε περίπτωση που δεν βελτιωθεί η κατάστασή του, δύσκολα οι γιατροί θα του επιτρέψουν να παρευρεθεί.

Μέχρι τώρα, ο τραγικός πατέρας είχε ψυχολογική υποστήριξη καθώς μετά τον αιφνίδιο θάνατο του γιου του υπέστη κρίσεις πανικού.

Προβλήματα στην υγεία της αντιμετώπισε και η μητέρα του 29χρονου. Η γυναίκα είχε υποστεί συμπτώματα εμφράγματος όταν άκουσε τι συνέβη στον γιο της και ότι δεν είναι πια στη ζωή. Σήμερα η μητέρα πήρε εξιτήριο από τον «Ερυθρό Σταυρό» όπου νοσηλευόταν.

Το βράδυ της Τετάρτης υπεβλήθη σε στεφανιογραφία, όπου οι γιατροί που την παρακολουθούν επιβεβαίωσαν ότι κατάσταση της υγείας της γυναίκας βρίσκεται εκτός κινδύνου, οπότε την άφησαν να φύγει.

Δείτε επίσης:

Τι έδειξε η ιατροδικαστική για τον Μιχάλη – Τα πρόσωπα που μπήκαν στο στόχαστρο για τη δολοφονία του

Βγήκε από το νοσοκομείο η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This